• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Czego Giulia nie ma a powinna

• Autor wątku Autor wątku azar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ktos pytal o łopatki...

da sie jak widac

https://translate.google.pl/transla...-stop-non-entra-piu-in-funzione.119330/page-6

- - - Updated - - -

ten gość mega odwazny :D zmienil LDC 6,5" na 8,8", wystarczy zmiana samego ekranu, radio samo odnajduje ekran i wszystko działa :)

p.s. kamere cofania też można dołożyć

Jedna sprawa - wkleiłeś linka do dyskusji o Start-stop i systemie ładowania akumulatora (nawaisem bardzo ciekawy i wyjaśniający wiele jeśli chodzi o problemy ludzi ze słabo naładowanym aku). wrzuć dobrego linka

Bazując tylko na Twojej wypowiedzi, super info, czyli jest tak prosto jak w 159/Giulietcie. Na takich odważnych czekałem.W autach z 2018+ trzeba będzie pewnie tylko obejść SGW żeby robić proxi czy zmieniać ustawienia. Myślę że po gwarancji moja Giulia wzbogaci się o aktywny tempomat:)

Tylko oni tam piszą o jakims programie Leonardo który włącza funkcje, niestety włoskiego nie znam i stąd przez googla.
O sgw też mają jakiś temat [emoji6]

Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka

ale wrzuc dobrego linka do dyskusji o retroficie a nie o start stop

Brawo! Dołożenie łopatek wydaje się banalnie proste.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

[MENTION=115]majk[/MENTION], [MENTION=54383]kutulu[/MENTION], i co Wy na to?

Tylko oni tam piszą o jakims programie Leonardo który włącza funkcje, niestety włoskiego nie znam i stąd przez googla.
http://www.accinni.com/leonardo-diagnostic-tool-giovanni-accinni-srl/
powiedzmy MES na tablecie. skoro MES ma już Proxi i dużą część modułów może już też nim się da zrobić co trzeba a jak nie to trochę poczekać jeszcze aż będzie kompletny pod Giulię/Stelvio. Tylko jeszcze odważnego potrzeba który spróbuje na swoim aucie MESa
O sgw też mają jakiś temat [emoji6]
mniej więcej wiem jak to się obchodzi - albo z USA obecnie jest kosteczka za $70 do wpięcia zamiast SGW (pewnie zmostkowane połączenie gniazda OBD z resztą instalacji CAN), albo trzeba wypiąć SGW i w odpowiednie piny wpiąć się samemu (zrobić prostą przejściówkę). ale poczytam, bo nie mam informacji o pinoutach, albo może mają jakieś lepsze rozwiązanie (do SGW trzeba wyjąć kilka elementów - choćby poduszkę kolanową)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót