anAlfaBeta
Nowy
Mocno niezgodne?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mocno niezgodne?
Po 1. nie Ciebie pytam to po co się udzielasz bez sensu, po 2. oczywiście, że ma znaczenie. Bo jakby przyszło na innych felgach, to by na miejscu podmienili i nowy właściciel by nawet nie wiedział. Jak komuś przyszła Giulia bez składanej kanapy, to dołożyli mechanizm składania i wszyscy byli zadowoleni. Jakby zamawówił zenony 25W a dostał 35W to chyba by się cieszył a nie rezygnował. A jak zamawiał auto czarne a dostał białe to już pewien problem.A co to ma za znaczenie, czy mocno, czy słabo? jeżeli nawet 1 rzecz jest niezgodna z zamówiona specyfikacją:/
Czyli mocny babol, tego się nie poprawi w nowym aucie. Przykra sprawa, jak to mawiają. Pewnie wina dealera przy składaniu zamówienia, praktycznie niemożliwe żeby taki błąd powstał w fabryce.Auto przyszło bez obszytej deski i boczokow w skórze
2 tygodnie w moim przypadku.Moja jest "Przyjmowana w Tychac" jak to dealer informował. Czyli pewnie jest na jakimś pociągu kilkaset kilometrów przed TychamiPamietacie ile czasu trwało od momentu pojawienia się auta w Tychach do dnia jego odbioru? Ciekawy jestem jaki to jest rząd wielkości (1,2,3 czy 4 tygodnie?)
z tego co wiem w zeszly wtorek moja byla w Tychach, z poniedzialek w Bielsku ale po naciskach dealera.wczoraj dopiero skonczyli papiery przyjecia- dzisiaj rano akcyza, jesli dzisiaj z leasingiem sie wyrobia w salonie (biore od fiata 100%) to w czwartki rejestruja, jutro tez instaluja alarm, wtedy w piatek odbior. jesli nawala to to nie wiem w ktore inne dni robia rejestracje.zaraz dzwonie dopilnowac czy sprawy sie tocza do przodu.
jak byla w tychach to co 2 dni, a w tym tygodniu jsk jest w bielsku to 2 razy dziennie, dzis juz tam bylem i ze 3 telefony do tego zrobilem. teraz wyszlo ze nowy wniosek leasingowy musze podpisac bo sie system im zmienil i jest tez troche inna kwota (dorzucona gwarancja 4 lata maxcare)Czyli jest szansa ze w 2 tygodniach się zamkniesz? Mocno ich popędzałeś?
Z ciekawości, czemu nie załatwiłes formalności wcześniej? Zasadniczo w moim imieniu będzie działał finansujacy, któremu zależy bym jak najszybciej zaczął płacić ratyjak byla w tychach to co 2 dni, a w tym tygodniu jsk jest w bielsku to 2 razy dziennie, dzis juz tam bylem i ze 3 telefony do tego zrobilem. teraz wyszlo ze nowy wniosek leasingowy musze podpisac bo sie system im zmienil i jest tez troche inna kwota (dorzucona gwarancja 4 lata maxcare)