Czarna AR 159 SW Czarnego:-)

Ja swoją sprzedałem poczta pantoflową. To chyba najlepszy sposób. Znajomy kolegi szukał auta z pewnych rąk, kolega mnie polecił i tu reputacja właściciela plus urok Alfy zrobiły swoje :)

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka

To po co wystawiasz jak ci nie zależy na sprzedaży?, [emoji23][emoji23][emoji23]

"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda

To po co wystawiasz jak ci nie zależy na sprzedaży?, [emoji23][emoji23][emoji23]

Po jajco. Co cię to interesuje? Zainteresuj się swoim życiem i swoimi problemami, a nie po co wystawiam. Widziałeś żeby była wystawiona? Wystawiłem żeby dzbany których nie stac nawet na wahacz do 159 pohejtowaly

Po jajco. Co cię to interesuje? Zainteresuj się swoim życiem i swoimi problemami, a nie po co wystawiam. Widziałeś żeby była wystawiona? Wystawiłem żeby dzbany których nie stac nawet na wahacz do 159 pohejtowaly
No to była wystawiona czy nie? Bo sam sobie zaprzeczasz...
Zluzuj gumkę bo ci żyłka pierdziołka pęknie. [emoji23][emoji23]
Widzę, że kolejny tutaj co ma jakiś swój świat - wystawie auto, ale nie po to żeby się sprzedało. No i po co te dzbany od wahaczy mają hejtowac? Jaki w tym cel? Inny : pękło mi coś pod autem, ale nie będę zaglądał, niech mi wywróżą....
Zadałem proste pytanie, po to jest forum, a jak mamy się nie interesować to po co o tym piszesz?

Ostatnia edycja:
Widzę, że kolejny tutaj co ma jakiś swój świat - wystawie auto, ale nie po to żeby się sprzedało. Inny : pękło mi coś pod autem, ale nie będę zaglądał, niech mi wywróżą....
Zadałem proste pytanie, po to jest forum, a jak mamy się nie interesować to po co o tym piszesz?

Bo gdyby poszła w cenie, za którą Czarny ją wystawił to by na Giulię było ;)

Bo gdyby poszła w cenie, za którą Czarny ją wystawił to by na Giulię było ;)

No i git, jakby się udało to świetne, po co robić z siebie od razu buca obrażając wszystkich dookoła, jak tylko grzecznie zapytałem i co chodzi?

Widzę, że kolejny tutaj co ma jakiś swój świat - wystawie auto, ale nie po to żeby się sprzedało. No i po co te dzbany od wahaczy mają hejtowac? Jaki w tym cel? Inny : pękło mi coś pod autem, ale nie będę zaglądał, niech mi wywróżą....

Człowieku nie mam zamiaru odpowiadać na twoje durne pytania ani z tobą dyskutować

Tak tak, jak brak argumentów to najlepiej kogoś obrażać, jakie to polskie... szkoda czasu, lepiej idź sobie wystaw auto żeby się nie sprzedało. [emoji23][emoji23]
"Nie ma głupich pytań, są najwyżej głupie odpowiedzi".

Ostatnia edycja:
Tak tak, jak brak argumentów to najlepiej kogoś obrażać, jakie to polskie... szkoda czasu, lepiej idź sobie wystaw auto żeby się nie sprzedało. [emoji23][emoji23]
"Nie ma głupich pytań, są najwyżej głupie odpowiedzi".

ty naprawdę masz coś z głową ??????. Gdzie ja cię obraziłem w poprzednim poście proszę mi wskazać.

No i git, jakby się udało to świetne, po co robić z siebie od razu buca obrażając wszystkich dookoła, jak tylko grzecznie zapytałem i co chodzi?

Nie no faktycznie nie znizaj się������. Idź zaczepiaj kogoś innego może? Dzieciaku

Dobrze, człowieku. Zaczepki szukasz ty na siłę, ja ci zadałem proste pytanie grzecznie, a ty z ryjem. Weź głęboki wdech zanim następnym razem wyrzygasz znów jakieś żale.

Dobrze, człowieku. Zaczepki szukasz ty na siłę, ja ci zadałem proste pytanie grzecznie, a ty z ryjem. Weź głęboki wdech zanim następnym razem wyrzygasz znów jakieś żale.

Zaczepki to ty szukasz bo wszedłeś w mój temat i srasz się do mnie buraczyno??????. Wyjdź i nie wchodz więcej bo mnie zaczynasz irytować. Żale to ty masz bo ja żadnych. Weź zajmij się czymś i odstosunkuj się ode mnie.

Amortyzatory
Powrót