Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A co to za punkty karne?Ok, w związku z tym że są 3 tematy o tym samym samochodzie, dwa pozostałe wywalam. Za kolejne powielania będą już punkty![]()
Ok, w związku z tym że są 3 tematy o tym samym samochodzie, dwa pozostałe wywalam.
Tam był opis, tu poza fotkami jest pustakA co za różnica? Piszecie w tym, to sobie piszcie. :}
Właśnie ślepe wierzenie w słowa sprzedającego (on chciał to sprzedać, to i mógł ci powiedzieć że to było Papamobile, bo Papierzowi we Włoszech nie wypada jeździć Mercedesem)- z tego co rozumiem to on ci mówi że twoja jest najpiękniejsza a inne be, przypominam że stary sprzedający takie brednie ci wmawiał jak - kolekcjonera z Afryki, który miał ja kupić jak to kiedyś napisałeś. Poza tym po stylu pisania domyślam się że dla ciebie samochód ze źle spasowanym zderzakiem, maską jest walony, kupiłeś od mechanika na dodatek z serwisu Alfy, więc że wyglądał świetnie się nie dziwie,a z tego co czytam to ty nic nie wiesz o swoim aucie poza tym co ci kolo nagadał, a ta historia tego modelu przypomina mi historyjki handlarzy jakich pełno na allegroTwoje zdanie, gość od którego kupiłem jezdził po zlotach i widział różne alfy wie co mówi a takich egzemplarzy jest mało...
I znaczek z grilla
Ogólnie ładna, choć jest tu na forum sporo ładniejszych, więc nie bardzo rozumiem właściciela, dlaczego na siłę próbuje wszystkim udowodnić jakie to on cudo posiada.