• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Nie mam regulacji z kabiny.Ksenony zostały dołożone w Dukiewiczu grzebie mi przy samochodzie gość z 20letnim stażem i myśle że się zna na tym co robi. :)

Ok, w związku z tym że są 3 tematy o tym samym samochodzie, dwa pozostałe wywalam. Za kolejne powielania będą już punkty ;)

Tak ten do wywałki raczej, w jednym był opis i sęśnie to wyglądało

A co za różnica? Piszecie w tym, to sobie piszcie. :}

Założyłeś temat (i to w dodatku 3, na szczęście modek już zrobił porządek) po to, żeby każdy chwalił jakie to te Twoje auto jest świetne, wspaniałe i co tam jeszcze zapragniesz? Zakładając temat licz się ze słowami krytyki, bo jednemu podoba się to, a drugiemu jeszcze co innego. Takie wątki zakłada się po to, żeby podzielić się zdjęciami swojej Belli, co przy niej robimy, co planujemy i tak dalej. Koledzy zwrócili Ci uwagę, że to już któryś z rzędu temat o tym samym, a Ty chyba nie zrozumiałeś do czego Oni zmierzają i jeszcze tekst "wara od mojego auta" był żenujący.

A co do samego tematu o tej Twojej "igiełce" to sory, ładna może i jest, nawet bardzo ale zachwycająca i taka świetna jak Ty to opisujesz to nie jest. Widziałem wiele ciekawszych autek od Twojej :) Pewnie zaraz dostanę kontrargument, że co ja mogę wiedzieć o ładnych bellach skoro sam posiadam obitą 164, której do idealnego stanu brakuje jeszcze dużo wkładu finansowego jak i wiele miesięcy pracy, jednak takimi zaczepkami w ogóle się nie przejmuje.
Pozdrawiam.

Twoje zdanie, gość od którego kupiłem jezdził po zlotach i widział różne alfy wie co mówi a takich egzemplarzy jest mało...

A co za różnica? Piszecie w tym, to sobie piszcie. :}
Tam był opis, tu poza fotkami jest pustak
Twoje zdanie, gość od którego kupiłem jezdził po zlotach i widział różne alfy wie co mówi a takich egzemplarzy jest mało...
Właśnie ślepe wierzenie w słowa sprzedającego (on chciał to sprzedać, to i mógł ci powiedzieć że to było Papamobile, bo Papierzowi we Włoszech nie wypada jeździć Mercedesem)- z tego co rozumiem to on ci mówi że twoja jest najpiękniejsza a inne be, przypominam że stary sprzedający takie brednie ci wmawiał jak - kolekcjonera z Afryki, który miał ja kupić jak to kiedyś napisałeś. Poza tym po stylu pisania domyślam się że dla ciebie samochód ze źle spasowanym zderzakiem, maską jest walony, kupiłeś od mechanika na dodatek z serwisu Alfy, więc że wyglądał świetnie się nie dziwie,a z tego co czytam to ty nic nie wiesz o swoim aucie poza tym co ci kolo nagadał, a ta historia tego modelu przypomina mi historyjki handlarzy jakich pełno na allegro
Jeżeli chcesz mieć rzetelny obraz sytuacji to jakiś Alfaholik obstukany w tych samochodach, a nie ktoś kto ma interes w tym żeby to była Pszczółka
Widziałem już kilka pszczółek- Passat z 2007 roku, teoretycznie nie walony i perełka, po sprawdzeniu Vinu ukazały się fotki ze Stanów i przebieg w stanach. Skoda mojego kumpla i faktury z niej, serwis niby wymieniał, ale fabryczne graty nadal siedzą, kolo płacił, ale za wymianę czegoś czego nie wymieniano. Ostatnio gdzieś czytałem o gościu który kupił jakąś droga terenówkę, sprawdził ją w serwisie, jedynie mu powiedziano że nie bita pszczółka w stanie idealnym, po jakimś czasie okazało się że to raczej dwie terenówki,a handlarzyna miał ziomali w serwisie

Ostatnia edycja:
śliczna tylko to drewno na kierownicy i na panelu do bani kojarzy się z kutrem rybackim i po prostu nie pasuje do tego samochodu i jest niepraktyczne łapy się ślizgają jak się po bandzie jeździ, spojler też bym wywalił, reszta bajeczka, gratuluję fury

Wierzysz nie wierzysz to już twoja sprawa... Nie znasz człowieka od którego kupiłem ten samochód to nie handlarz i żaden oszust i to co mi mówi jest w 100% prawda po co miał by mnie oszukiwać? Co do samochodu i samego przebiegu o orginalności wiem że to orginał i o żadnym cofaniu licznika nie ma mowy widać po samochodzie nie wiem dlaczego jesteś tak sceptycznie nastawiony do samochodu i wszystkim co piszę chcesz auto obejrzeć na żywo to wpadaj i może wtedy się przekonasz że to wszystko prawda co napisałem.

I znaczek z grilla :D

Ogólnie ładna, choć jest tu na forum sporo ładniejszych, więc nie bardzo rozumiem właściciela, dlaczego na siłę próbuje wszystkim udowodnić jakie to on cudo posiada.

Są ale nie w takim zestawieniu spojlera nie wywale bo mi dziury w klapie zostaną a klapy nie zmienie i nie będe malował bo mam wsio w ori.

I znaczek z grilla :D

Ogólnie ładna, choć jest tu na forum sporo ładniejszych, więc nie bardzo rozumiem właściciela, dlaczego na siłę próbuje wszystkim udowodnić jakie to on cudo posiada.

Dla właściciela najpiękniejsza na świecie...

Nie twierdzę że jest napiękniejsza na swiecie dla mnie to jest igła i tyle na ten tamat.

mariwa21 ja nie pisz że to oszust, tylko że trochę bajek ci na pewno nawciskał i że nigdy nie wierzy się osobie która ma interes w tym żeby lekko minąć się z prawdą, każdy sprzedający ubarwia, handlarz czy też nie. Tam były przykłady, daj ZAR.... to zobaczymy czy jest w bazie jego serwisowanie.
Teraz co do samochodu, to ładna, ale:
- zawias ze SportPacka, bo wygląda jak na kołkach, a ponieważ mało jeździsz i po równych drogach (stanem felunku się sugeruję), to nic nie poobrywasz
- Scudetto co prawda nawiązuje do starych Alf, ale tam był inny grill, tu nie za specjalnie wygląda (choć ujdzie, bo łatwo ciebie namierzyć przez to)
- drewno jak drewno, co kto lubi, ale jak ma zostać, to radio won, bo wali po gałach
- mieszek na śmietnik, bo nie pasuje do reszty
- spoilera też bym nie ściągał gdyby miało to pokazać dziury w klapie i skończyć się szpachlowanie, nie jest najgorszy
Siedlce zapewne odwiedzę w wakacje, skontaktuje się z tobą, wtedy ci wytłumaczę dlaczego mam takie zdanie o sprzedających, podłączymy pod kompa itd. Według mnie potwierdzi się to co ty gadasz o jej stanie, ale raczej też będę w stanie ci udowodnić że koleś makaron na uszy ci nawijał
I jedno pytanie, zdjęcia komory silnika są ze zdjęć z ogłoszenia????????????
Czy u ciebie tak dalej wygląda, czy lekko się przykurzyła, pytam się bo moja komora chyba musi zostać umyta i zastanawiam się czym
DSC02740.jpg

Ostatnia edycja:
Nie potrzebnie tak nerwowo panowie mialem taki spojler w mojej poprzedniej 156 tez mi sie niepodobal alfa najlepiej wyglada bez co do reszty bardzo ladnie widac ze zadbany mam nadzieje ze swoj lakier doprowadze rowniez do takiego stanu :D pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót