• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Zapraszam :) Słuchaj on mi bajek nie nawciskał to są fakty mogę się z Tobą nawet założyć :) W tym co piszę nie ma ściemy z właścicielem co jakiś czas u szfagra popijamy sobie i w tym towarzystwie bajek sobie nie opowiadamy od tego gościa mogę auto kupić nawet go nie widząc nic nie ma do ukrycia jak byś go poznał to napewno zmienił byś zdanie.Silnik w innej odsłonie i fota jeszcze na starych lampach.Na Auto Centrum jak narazie króluje wśród 156 stek ale rzadko się tam teraz udzielam coraz więcej jestem z wami :P

Załączniki

• C10958572_4.jpg
    C10958572_4.jpg
    199.3 KB · Wyświetleń: 100
  • 21.jpg
    21.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 159
  • 2012-06-01-030.jpg
    2012-06-01-030.jpg
    113.9 KB · Wyświetleń: 106
  • 2012-07-27-037.jpg
    2012-07-27-037.jpg
    159.2 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
Nie twierdzę że jest napiękniejsza na swiecie dla mnie to jest igła i tyle na ten tamat.

Nie? Przeciez z tego co kojarzę w pierwszym wątku, który wrzuciłeś do działu napisałeś: najpiękniejsza V-ka w całej Polsce. (dokładniej nie kojarzę, ale coś w tym stylu)
Zatem wcale się nie dziwię, że koledzy dostali spinki. Troche więcej pokory kolego.

Co do Belli, ładna.

pozdrawiam

Tako rzecze poprzedni właściciel czy masz może org fv z aso?

Ale ok - koniec z mojej strony

Faktury nie mam na rzeczy dolożone min ksenony rozpórka spoiler progi felgi wydech z nierdzewki.Poszło przez sklep dlatego nie ma.Mam jeszcze system antyporwaniowy na który mam wszystkie dokumenty.

Ksenony powiadasz - tez z aso ? Czy aso dolozylo system samopoziomowania i spryski co by bylo zgpdnie ze sztuka i przepisami ?
Czy nadal po prostu piszesz nam to co wiesz od poprzednika?

Spryskow lamp to juz widze ze nie ma...

Ogarnij tak na prawde to co masz i wtedy poczytamy
A nie baw nas pierdołami sprzdawcy bo jaki fajny by on nie był to jednak chcial sprzedac wiec zachwalal a rola kupca to zweryfikowac to co glosi sprzedawca...

Ostatnia edycja:
Sprysków nie ma i nie było takie kupił pierwszy właściciel którego osobiście nie znam.Pamiętam z ogłoszenia oto moto że kosztowały 6800 coś takiego miałem skopiowaną aukcje na pen drive ale mi się zgubił tam było wszystko opisane co ile kosztowało numery lamp itp itd.

Ostatnia edycja:
Po mojemu to ty nadal wiesz o SWOIM aucie tyle co poprzedni wlasciciel sprzedawca ci powiedzial..

Takie lampki to kilka stow...

I zawija :D

Mariva - nie piszę zlośliwie ani tym podobne ale szczerze polecałbym skonfrontować te wiadomości od sprzedawcy kimkolwiek on nie jest ( bo to nadal był ktoś kto chciał sprzedać i jak widać trafił na dobry grunt= kupca co łyka wszystko jak głodny pelikan ) z wiarugodną oceną auta i jego wyposażenia

Ostatnia edycja:
To co potrzeba to wiem a jak czegoś nie wiem to dzwonie do Siwego i wiem więcej pracuje kolo 10 lat w serwisie i wie na pewno dużo więcej od Ciebie bocian.Miał nie jedną Alfę i każdy kto kupił od niego samochód złego sława na niego nie powie.

- - - Updated - - -

Nie wiem czy je kupił w 2003 4 czy 5 i powiedz że w tamtych latach ksenony można było kupić za grosze...

A co pozwala mierzyć ci moją wiedzę względem siwego ? Bo przecież mojej wcale nie znasz...

Aaaa, to te kilka lat to np. 10? Wystarczy, że Siwy wie wszystko, a przecież Ty wszystkiego nie wiesz więc wiesz mniej :).

- - - Updated - - -

Tak na marginesie - jeśli już masz te ksenony za całą masę złociszy to warto byłoby zainwestować w spryskiwacze by nie stracić dowodu znienacka. A podjedź do Siwego niech zweryfikuje czy masz samo-poziomowanie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót