• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Kolejny raz Surprise .. Czy to nie 4 temat o tym Gruzie? Weź odświeżaj stary wątek na temat swojego Papamobile i nie zaśmiecaj forum.Gdzie moderator????

...
nieźle roztargniony musisz być jak zakładasz temat 3 raz i nie pamiętasz , że dwa razy już to robiłeś :P

wejdź w swój profil - tematy użytkownika - i już będziesz widział w przyszłości że 3 razy założyłeś temat w dziale "nasze belle" z tym samym autem

A co ty możesz wytykać? w swoim sobie wytykaj bo napewno się dużo znajdzie a od mojego samochodu to wara.

Zakładając kilka tematów o tym samym samochodzie sam prosisz się o wytykanie. Ja odnosze wrażenie że właśnie o to Ci chodzi...żeby mówili, nie ważne co, ale żeby mówili...

To jest drugi a nie trzeci.I więcej nie wkleję żadnego zdjęcia bo po co niedowiarkom pokazywać to co się ma

A co ty możesz wytykać? w swoim sobie wytykaj bo napewno się dużo znajdzie a od mojego samochodu to wara.
Nie chciałbyś żebym zaczął, ja jestem prawie tak dokładny jak goście z Syndykatu na zlotach przy ocenie
Za dużo wierzysz staremu właścicielowi i bajkom jakie ci naopowiadał, też tak miałem, ale po ostatnich niedomówieniach wszystko weryfikuję

Nie chciałbyś żebym zaczął, ja jestem prawie tak dokładny jak goście z Syndykatu na zlotach przy ocenie
Za dużo wierzysz staremu właścicielowi i bajkom jakie ci naopowiadał, też tak miałem, ale po ostatnich niedomówieniach wszystko weryfikuję

Kolego ten gość co kupiłem od niego i serwisuje mi tą Alfę jest ze mną po rodzinie po co miał by mnie oszukiwać ? taka jest prawda całą rodzinę by oszukiwał szwagra mnie brata i wogóle nie ma takiej opcji jest bardzo w porządku człowiekiem jak nie wierzysz nadal to napisz do użytkownika bikmarek też od niego ma alfę 155.Tutaj nic nie ma do ukrycia pisze tylko i wyłącznie prawdę.

- - - Updated - - -

A światła są takie same na których wyjechała z salonu w 2000 pare miechów temu odkupiłem za 60zł od poprzedniego właściciela :) PS jeśli zna ktoś Rafała ,,Siwy,, pracuje w Serwisie Dukiewicz na jubilerskiej w Warszawie to będzie wszystko wiedział.

Załączniki

• 2012-12-06-071.jpg
    2012-12-06-071.jpg
    84.7 KB · Wyświetleń: 129
  • 2012-12-06-069.jpg
    2012-12-06-069.jpg
    83.8 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
Mniejsza o to jednego już nie ma moja wina mogłem zamieścic w innym dziale.

I więcej nie wkleję żadnego zdjęcia bo po co niedowiarkom pokazywać to co się ma
Nie chodzi o zdjęcia, wklejaj ile wlezie, po to jest ten temat, ale nie zakładaj kolejenego nowego że np: umyłeś auto lub kupiłeś zimówki lub Bóg wie co...

Nie wiedziałem przepraszam.

- - - Updated - - -

Powstaje pytanie skoro z krytyką wara od Twojego samochodu to po co zakładasz temat? :D Dla pisania jaka ona jest wspaniała wyjątkowa i w ogóle? Skręcę licznik na 10km(słownie 10 kilometrów) i też będzie wyjątkowa, tylko wyjechała z fabryki zrobiła próbne okrążenie i później stała w pokoju obok mojego łóżka :D Śmiech na sali :D Ok auto masz w porządku ale kultura osobista właściciela jest daleka od ideału, wytykają Ci błąd a wściekasz się jakby Ci to auto rozebrali na części pierwsze i złożyli byle jak.

PS
Naprawdę z ręką na sercu nie wiedziałeś, ze można kontynuować/odnawiać stare tematy?

Ostatnia edycja:
Nie wiedziałem naprawdę że mogę odnowić temat a jak ktoś wytyka samochód jak go nawet nie widział to denerwujace jest kolego.

Bardzo nic moim zdaniem nie ma co wytykać tylne lampy wytykali ale mam już ori.Wiesz ktoś kto nie widział auta pisze że będzie wytykał narazie spokój...

Nie wiedziałem naprawdę że mogę odnowić temat a jak ktoś wytyka samochód jak go nawet nie widział to denerwujace jest kolego.

Ale kolego my tylko wytykaliśmy w tym temacie, że istnieją 2 inne z tą Alfą już ;) A w tamtych tylko wytykali Ci lampy lexus look i napis na scudetto z tego co pamiętam ;) Mnie się czepiali, że mam w temacie zdjęcia Alfy ze Skodami i Seatem :D Trochę dystansu i wszyscy będziemy szczęśliwi ;)

Tak jak zacząłem, ma być Och Ach jaka piękna i nic więcej, durna polityka, ale niech będzie
Właśnie o tym pisałem co ci kolo naopowiadał to ślepo w to wierzysz, bo znam mechanika który naprawia samochody po Dukiewiczu, wcale tak świetnie tam nie robią, ale za to rachunki bogate wystawiają.
Mam pytanie o ksenon regulacja jest pokrętełkiem z kabiny???????????

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót