• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Pokrowiec? Pokrowiec to moze byc na namiot. Moja Alfa jest do jezdzenia, nie do stania pod pokrowcem. Mariwa, widziales kiedys slownik ortograficzny?

Ufff coś mi tu gejem zajeżdża..
A nie czasem żydem/murzynem/itp? POLSKA a nie mowilem ,że plebsu w AR coraz wiecej.. PS o polnocy jest msza w kosciele. O czym myslaleś? . . PS napisałes "UFFF" czyli , ze odczuwasz ulge? nie kumam. mariwa a hebel 330 zakladasz? podobno jeden gosc na forum chce do 1,6 lpg zalozyc, wiec w 2,5 by tez ladnie pasowalo..

Ostatnia edycja:
To chyba ty jak by Siwy się wypowiedział to w uszy By ci zaszło ;)

Moja alfa stoi w garażu, a nie pod jakimś "pokrowcem". Zamiast pokrowca wole kupic np. oryginalny wahacz:P ale gusta są różne lans musi byc.
Ja mam na zimę pokrowiec "oddychajacy" i nieprzemakalny za 60zł z alledrogo.. :P

Alfaholicy to pokażcie taki pokrowiec ma ktoś ?

Pokaż lepiej kombinezon z lateksu w którym ostatnio jeździłeś..

Zadajesz chore pytania więc masz chorą odpowiedz .

Mariwa muszę wkleić twoją wypowiedz z innego tematu

Ja mam V6 z pewnych rąk rodzinnych gość musiał sprzedać bo potrzebował kasy na dom więc sprzedał ze łzami w oczach pracuje w serwisie Alfy w Wawie jezdził po zlotach i opowiadał co nie co Alfe wystawił na mobile.de miał ze 40 konkretnych kupujących jeden pisał z Wybrzeża Kości Słoniowej kazał wysłać więcej zdjęć na maila i kuriera wysyłał po auto jakich fanatyk musiał być dobrze sie trafilo że to ja kupiłem i własciciel widzi Alfe od czasu do czasu a na miny trzeba uważać bo jest tego dużo.

Moje Pytanie:
Ile ty masz lat,ze w takie bzdury uwierzyłeś ???

Ostatnia edycja:
Zapraszam :) Słuchaj on mi bajek nie nawciskał to są fakty mogę się z Tobą nawet założyć :) W tym co piszę nie ma ściemy z właścicielem co jakiś czas u szfagra popijamy sobie i w tym towarzystwie bajek sobie nie opowiadamy od tego gościa mogę auto kupić nawet go nie widząc nic nie ma do ukrycia jak byś go poznał to napewno zmienił byś zdanie.Silnik w innej odsłonie i fota jeszcze na starych lampach.Na Auto Centrum jak narazie króluje wśród 156 stek ale rzadko się tam teraz udzielam coraz więcej jestem z wami :P
Nie chce mi się czytać tych wszystkich wypowiedzi,sensu nie ma.Auto bardzo ładne.Siwy155 czyli Rafał był poprzednim właścicielem więc 1000% że auto od niego jest w stanie perfekcyjnym.

- - - Updated - - -

wychodzi na to ze E2200_V12 to siwy :D
Raczej nie bo Siwy mieszka gdzieś kolo Warszawy.Patrz forum Alfa Lancia.

Siwy mieszka w Majdanie pod wawa

- - - Updated - - -

Pokaż lepiej kombinezon z lateksu w którym ostatnio jeździłeś..

Zadajesz chore pytania więc masz chorą odpowiedz .

Mariwa muszę wkleić twoją wypowiedz z innego tematu

Moje Pytanie:
Ile ty masz lat,ze w takie bzdury uwierzyłeś ???

moze dla ciebie to sa bajki:rolleyes:

mariwa21 napisał:
miał ze 40 konkretnych kupujących jeden pisał z Wybrzeża Kości Słoniowej kazał wysłać więcej zdjęć na maila i kuriera wysyłał po auto
No nie gadaj, że uprzedziłeś Didiera Drogbę?:eek: SZACUN!!! Kurde, ale Ci zazdroszczę tej 156. A innych nie słuchaj, masz najpiękniejszą 156 ze wszystkich w PL, a kto wie czy nie w całej UE!!!

opowiadał co nie co Alfe wystawił na mobile.de miał ze 40 konkretnych kupujących jeden pisał z Wybrzeża Kości Słoniowej kazał wysłać więcej zdjęć na maila i kuriera wysyłał po auto jakich fanatyk musiał być dobrze sie trafilo że to ja kupiłem i własciciel widzi Alfe od czasu do czasu a na miny trzeba uważać bo jest tego dużo

hmm do mojego kumpla jak Focusa sprzedawał też pisał gościu ze statku, że wysyła kumpla z lawetą po samochód a kasę przelewa przez internet, tylko to był oszust :) Auto zabiera a kasę szybciutko po odebraniu wozu przez pomocnika wycofuje. Ale żyj sobie dalej w świecie bajek gdzie Kubuś Puchatek nadal wyjada miód Królikowi i wierz we wszystko co Twoje uszy wyłapują :)

PS
Moją Alfę do celów militarnych chciał kupić Kim Dzong Un tak mu się spodobała xD

Ostatnia edycja:
ale tam chodziło o ST ... -- a przy nim to twoja igła poszła by co najwyżej na igły na szycie pokrowca do niego :-)

- - - Updated - - -

wsysa twoją "igłę" nosem
nawet bez pokrowca

- - - Updated - - -

p.s.

ale z całego syfu to TY jako jedyny musisz być zadowolny - kilka tematów o Twojej igle i cisza
dopiero pierdoły ruszyły ludzi i w końcu masz oczekiwany efekt - 30 stron pierdzielenia o Twojej "igle" , "jedynej takiej" , "najlepszej" itp

nie ważne środki - ważny cel i jego osiągnięcie

pozdrawiam ( bez złośliwości )
posiadacz zwykłego gnoja bez pokrowca ( a propos - do zamówienia w dobrej szwalni - jak ktoś się spóźnił na zapisy na alfaclubie )

Ostatnia edycja:
Właśnie przebiłem się przez wszystkie strony tego tematu i jedyne co wiem o tej belli, to to że jest najTwojsza niż wszystkie inne swoich właścicieli. Jeśli już chcesz się nią pochwalić, to zrób opis swojego auta, bo np. ja nie czytałem Twoich poprzednich tematów i pisz co w samochodzie zrobiłeś, co wymieniłeś, itp, a nie tracisz siłę na obrażanie wszystkich, którzy mają inne zdanie niż Ty. Siwego nie znam, ale słysząc tą ksywę to przypomina mi się: "Siwy w rękach niebezpieczne ma narzędzie, kiedy Siwy tańczy znaczy mordobicie będzie". Coby niebyło OT, to z zewnątrz rażą mnie te progi, koła i bardzo seryjne zawieszenie. Szkoda że odstępstwo od serii jest wg mnie nie w tym miejscu co trzeba.

siwy akurat tutaj to niejako po mojemu rykoszetem obrywa przez ...

Nie był to żaden osobisty wybieg w stronę Siwego - nie znam człowieka. Skojarzenie nasunęła mi jedynie jego ksywa.

PS. Siwy teraz tylko serwisuje to auto, czy on je Tobie sprzedał, bo już tego nie ogarniam.

Ostatnia edycja:
Siwy obrywa jedynie za tę wypowiedź:

Autor by Siwy.
Daj sobie spokój z bydłem bo nie wytłumaczysz,oni wszystko wiedzą lepiej.Szkoda nerwów,a to że,auto ode mnie to najlepsza rekomendacja
prawdziwi Alfisti którzy mnie znają to wiedzą.Myślę,że ich po prostu szlag trafia bo Alfy w takim stanie jeszcze nie widzieli.Prawdziwi Alfisti a nie jednorazowe oszołomy widzieli to auto na zlotach i mogą potwierdzić.Zapisują się gnoje co mają pierwszą Alfę w życiu i mędrkują.

Nie wie czy był świadom tego na co zwracana była uwaga w kontekście tego auta. No bo jeśli zwrócenie uwagi np na to, że ksensony bez spryskiwaczy i samo-poziomowania nie jest właściwym rozwiązaniem skutkuje nazwaniem autora tych słów jednorazowym oszołomem i gnojem to widać mamy zupełnie inny obraz prawdziwego alfisti przed oczami.

A reszta to sprowadzanie "wyznawcy siwizmu" na ziemię.

Ostatnia edycja:
No to skoro to auto od Siwego, to mariwa na jego barki zrzucił problem braku samopoziomowania lamp i sprysków przy ksenonie oraz skórzanej kierownicy przy drewnianych detalach konsoli (sam mariwa pisał, że na drewno to od dopiero zmienił kierę). Z całym szacunkiem, ale takie ulepy na aukcjach mają właśnie w tytułach Stan IGŁĄ, jedyna taka na alle...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót