Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A nie czasem żydem/murzynem/itp? POLSKA a nie mowilem ,że plebsu w AR coraz wiecej.. PS o polnocy jest msza w kosciele. O czym myslaleś? . . PS napisałes "UFFF" czyli , ze odczuwasz ulge? nie kumam. mariwa a hebel 330 zakladasz? podobno jeden gosc na forum chce do 1,6 lpg zalozyc, wiec w 2,5 by tez ladnie pasowalo..Ufff coś mi tu gejem zajeżdża..
Alfaholicy to pokażcie taki pokrowiec ma ktoś ?
Ja mam na zimę pokrowiec "oddychajacy" i nieprzemakalny za 60zł z alledrogo..Moja alfa stoi w garażu, a nie pod jakimś "pokrowcem". Zamiast pokrowca wole kupic np. oryginalny wahaczale gusta są różne lans musi byc.
Alfaholicy to pokażcie taki pokrowiec ma ktoś ?
Ja mam V6 z pewnych rąk rodzinnych gość musiał sprzedać bo potrzebował kasy na dom więc sprzedał ze łzami w oczach pracuje w serwisie Alfy w Wawie jezdził po zlotach i opowiadał co nie co Alfe wystawił na mobile.de miał ze 40 konkretnych kupujących jeden pisał z Wybrzeża Kości Słoniowej kazał wysłać więcej zdjęć na maila i kuriera wysyłał po auto jakich fanatyk musiał być dobrze sie trafilo że to ja kupiłem i własciciel widzi Alfe od czasu do czasu a na miny trzeba uważać bo jest tego dużo.
Nie chce mi się czytać tych wszystkich wypowiedzi,sensu nie ma.Auto bardzo ładne.Siwy155 czyli Rafał był poprzednim właścicielem więc 1000% że auto od niego jest w stanie perfekcyjnym.ZapraszamSłuchaj on mi bajek nie nawciskał to są fakty mogę się z Tobą nawet założyć
W tym co piszę nie ma ściemy z właścicielem co jakiś czas u szfagra popijamy sobie i w tym towarzystwie bajek sobie nie opowiadamy od tego gościa mogę auto kupić nawet go nie widząc nic nie ma do ukrycia jak byś go poznał to napewno zmienił byś zdanie.Silnik w innej odsłonie i fota jeszcze na starych lampach.Na Auto Centrum jak narazie króluje wśród 156 stek ale rzadko się tam teraz udzielam coraz więcej jestem z wami
![]()
Raczej nie bo Siwy mieszka gdzieś kolo Warszawy.Patrz forum Alfa Lancia.wychodzi na to ze E2200_V12 to siwy![]()
Pokaż lepiej kombinezon z lateksu w którym ostatnio jeździłeś..
Zadajesz chore pytania więc masz chorą odpowiedz .
Mariwa muszę wkleić twoją wypowiedz z innego tematu
Moje Pytanie:
Ile ty masz lat,ze w takie bzdury uwierzyłeś ???
No nie gadaj, że uprzedziłeś Didiera Drogbę?mariwa21 napisał:miał ze 40 konkretnych kupujących jeden pisał z Wybrzeża Kości Słoniowej kazał wysłać więcej zdjęć na maila i kuriera wysyłał po auto
opowiadał co nie co Alfe wystawił na mobile.de miał ze 40 konkretnych kupujących jeden pisał z Wybrzeża Kości Słoniowej kazał wysłać więcej zdjęć na maila i kuriera wysyłał po auto jakich fanatyk musiał być dobrze sie trafilo że to ja kupiłem i własciciel widzi Alfe od czasu do czasu a na miny trzeba uważać bo jest tego dużo
nawet bez pokrowca
Autor by Siwy.
Daj sobie spokój z bydłem bo nie wytłumaczysz,oni wszystko wiedzą lepiej.Szkoda nerwów,a to że,auto ode mnie to najlepsza rekomendacja
prawdziwi Alfisti którzy mnie znają to wiedzą.Myślę,że ich po prostu szlag trafia bo Alfy w takim stanie jeszcze nie widzieli.Prawdziwi Alfisti a nie jednorazowe oszołomy widzieli to auto na zlotach i mogą potwierdzić.Zapisują się gnoje co mają pierwszą Alfę w życiu i mędrkują.