• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
ale niesamowita bella, faktycznie niesamowite felgi ciekawe co to za wzór. Niesamowity spojler, pewnie Siwy zamontował dla lepszego docisku tylnej osi, jest też rozpórka, usztywniająca przód super.. Selenia 20k też najlepszy wybór z możliwych widzę że znasz się na rzeczy! Gratuluje takiego rodzynka! Jak możesz to napisz co to za wzór felg, a może chcesz je sprzedać? Siwy w opcji pewnie dokupił bo nie widziałem takich!

pozdrawiam :)
Jo może by tak skończyć takie bezcelowe p........, bo zaraz znowu ze 2 strony nic nie znaczących literek polecą, jest w tym temacie tego i tak pewnie ponad połowa

Jo może by tak skończyć takie bezcelowe p........, bo zaraz znowu ze 2 strony nic nie znaczących literek polecą, jest w tym temacie tego i tak pewnie ponad połowa
Tylko 27 stron :P.

Szkoda wam cepy takiego samochodu i pierdol.ta co chcecie i tak mi was szkoda he he :) żal dupe sciska ;)

Stan w lustrze kolego i cepem siebie nazywaj.
Nie twierdze ze masz zaniedbany egzemplarz ale Twoja arogancja i kultura świadczy o tym że taki samochód jak Alfa Romeo trafił do niewłaściwej osoby.
Robisz z siebie wielkie pośmiewisko tutaj. Każda odwiedziona jest kliknięta po to żeby się pośmiać z twojej nieustępliwości.
Robisz z samochodu bóg wie jaka sztukę. A nie sztuka jest mieć tak utrzymana Belle przy takim przebiegu w dodatku garażowana bo jak sam pisałeś więcej stoi jak jeździ.

P.S. Ten napis na grillu beznadziejny. To nie jest model z tam tych lat. To jest reka samego deSilvo i jego poprawiać nie musisz.

Pozdrawiam!

To kup sobie do swojego wyjeba, Igła nie jest na sprzedaż :cool:

- - - Updated - - -

Za kilka lat bedziesz szukał takiego napisu zanim twój samochód trafi na .... :)

Szkoda wam cepy takiego samochodu i pierdol.ta co chcecie i tak mi was szkoda he he :) żal dupe sciska ;)
Kolejny post, który ma na celu nakręcenie spirali pisania o gównie... Przepraszam ja się w to nie bawię:).
Pozdrawiam ;D

Stan w lustrze kolego i cepem siebie nazywaj.
Nie twierdze ze masz zaniedbany egzemplarz ale Twoja arogancja i kultura świadczy o tym że taki samochód jak Alfa Romeo trafił do niewłaściwej osoby.
Robisz z siebie wielkie pośmiewisko tutaj. Każda odwiedziona jest kliknięta po to żeby się pośmiać z twojej nieustępliwości.
Robisz z samochodu bóg wie jaka sztukę. A nie sztuka jest mieć tak utrzymana Belle przy takim przebiegu w dodatku garażowana bo jak sam pisałeś więcej stoi jak jeździ.

P.S. Ten napis na grillu beznadziejny. To nie jest model z tam tych lat. To jest reka samego deSilvo i jego poprawiać nie musisz.

Pozdrawiam!

Nic dodać, nic ująć:)

Ostatnia edycja:
To kup sobie do swojego wyjeba, Igła nie jest na sprzedaż :cool:

Niewiem do kogo ten tekst, ale śmiem twierdzić, iż Waść pijesz do mnie. Otóż ja twoja boska 156, któa jezdzi tylko wokół komina zniesie to co moja znosiła przy mej nodze to w tedy pogadamy. Śmiem twierdzić iż moja mimo iż ma przebieg ze 3 razy większy jak twój to jest w lepszym stanie technicznym, ale Ty masz RODZYNA, tak rodzyna, bo sam właściciel na takie miano zasługuje;)

P.S.Bimsky, prosze nie zamykaj tematu, bo przynajmniej mimo iż mamy "zime większą niż w zimie" (u mnie z pól metra sniegu i wciąż sypie) to w tym temacie moge sobie mimo wszystko poprawic humor:cool: a poza tym to niektórzy tutaj nie mają poczucia humoru....

Na ulicach pelno teraz 156. W ostatnim czasie wrecz roi sie od roznych pazdzierzy 156 pod blokami. Potem jeden z drugim burakiem wejdzie na forum i sie żąlą, a to lampy , a to dywaniki, sie nie podobaja, a w glebi duszy Cie nienawidza bo Ty masz a oni nie. Przeciez tez jezdza 156 i ich sa tak samo ladne hahaaaa. Prawda taka ze te zazdrosne burki ,ktorzy tu tacy wyszczekani na forum są, są zdolni wieczorami grasować po miescie z gwozdziem w ręku i potem czlowiek rano wstaje a auto zarysane cale. " Taka ladną ma cw.l! To ja mu ją upiększe" . To takie polskie typowe myślenie plebsu. Sam mam mercedesa z 1993 roku i już ze 4 razy u lakiernika byl bo "sąsiada" zabolalo , że ja mam a on nie. Byłczas ze koledzy mojego ojca go unikali , bo wg nich byle gangsterem ,dilerem, alfonsem, zlodziejem itp itd. Nie wazne ze auto 20 letnie, ale im bardziej wychuchane tym bardziej to ludzi boli.. Polska...

Ostatnia edycja:
Moja znosi to co moja ciężka noga wciśnie oczywiście po osiągnięciu 90stopni, myślę że wiesz że w tym silniku linka nie występuje :P

Na ulicach pelno teraz 156. W ostatnim czasie wrecz roi sie od roznych pazdzierzy 156 pod blokami. Potem jeden z drugim burakiem wejdzie na forum i sie żąlą, a to lampy , a to dywaniki, hahaaaa. Prawda taka ze te zazdrosne burki ,ktorzy tu tacy wyszczekani na forum są, są zdolni wieczorami grasować po miescie z gwozdziem w ręku i potem czlowiek rano wstaje a auto zarysane cale. " Taka ladną ma cw.l! To ja mu ją upiększe" . To takie polskie typowe myślenie plebsu. Sam mam mercedesa z 1993 roku i już ze 4 razy u lakiernika byl bo "sąsiada" zabolalo , że ja mam a on nie. Nie wazne ze auto 20 letnie, ale im bardziej wychuchane tym bardziej to ludzi boli.. Polska...

Nie porównuj innych wg. siebie. To po pierwsze. Po drugie sam masz krótki staż na forum. Po trzecie w swoim życiu już kilka alf miałem (lepszych gorszych) i nigdy nikomu niczego nie zazdrosciłem. Jak byś troche poczytal, to pewnie byś zrozumiał dlaczego ten temat jest na topie na forum... Tutaj już nie chodzi o sam samochód, ale o właściciela. Prawda niestety, ale jest bolesna.

Na ulicach pelno teraz 156. W ostatnim czasie wrecz roi sie od roznych pazdzierzy 156 pod blokami. Potem jeden z drugim burakiem wejdzie na forum i sie żąlą, a to lampy , a to dywaniki, hahaaaa. Prawda taka ze te zazdrosne burki ,ktorzy tu tacy wyszczekani na forum są, są zdolni wieczorami grasować po miescie z gwozdziem w ręku i potem czlowiek rano wstaje a auto zarysane cale. " Taka ladną ma cw.l! To ja mu ją upiększe" . To takie polskie typowe myślenie plebsu. Sam mam mercedesa z 1993 roku i już ze 4 razy u lakiernika byl bo "sąsiada" zabolalo , że ja mam a on nie. Nie wazne ze auto 20 letnie, ale im bardziej wychuchane tym bardziej to ludzi boli.. Polska...

Ten post moim zdaniem nic nie wniósł to tematu ale jak kto myśli i uważa.
Polska, Polską wstydzić się swojego pochodzenia nie będę.
Fakt dużo jest 156 ale mało w niej buraków. Chyb tutaj jest wyjątkowość tego tematu.

Za kilka lat bedziesz szukał takiego napisu zanim twój samochód trafi na .... :)

Nie wyciagaj pochopnie wnioskow bo moze to Twoja sztuka trafi na żyletki pierwsza o ile to właśnie miałeś na myśli. Osobiście Ci tego nie życzę.

Po co chwalisz się tym że nie ma linki?

Chodzi mi tutaj ze widzisz piszesz normalnie ze walisz noga w gaz zaraz po osiągnięciu temperatury i takie tam bla bla a zaraz sam podjuszasz osoby które już wystarczająco zdenerwowałeś swoją arogancją po czym twierdzisz ze to MY mamy do Ciebie problem.
Dziwna ta Twoja logika i twe rozumowanie.

Ostatnia edycja:
Arogancja? sami co po niektórzy się domagają.Mam dobre auto które warte jest przedstawienia ale dla nie których nie koniecznie...

Pytanie do wlasciciela : czy pokrowiec nadal oddycha?
Jesli to to natychmiast podejmij reanimacje.
Usta-usta a raczej usta-pokrowiec

ania polnoc sie zbliża. idz sie szykować pomalu. wylącz kompa bo sie spoznisz. Potem, bedziesz biegła, sie spocisz ... :)

Ostatnia edycja:
Tu chyba konflikt wynikł z tego że próbujesz na siłę wszystkim wmówić ze Ty masz najlepszą "furę w mieście". W sumie to ja bym się nie odezwał ale uraziło mnie w jaki sposob zwracasz się do tego zgrupowania w tym mnie bo poniekąd czuję się alfaholikiem.

Dobrej nocy życzę!

ania polnoc sie zbliża. idz sie szykować pomalu. wylącz kompa.

Prostacka wypowiedz. Ufff coś mi tu gejem zajeżdża..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót