FXX
Aktywny
- Auto
- Peugeot 508 II / Peugeot 308 T9
[MENTION=25058]FXX[/MENTION] wskaz przypadek accorda serwisowanego w aso w ktorym to sie stało, to przyznam ze to problem konstrukcyjny.
A to mechanicy dzielą się na kowali pracujących w stodołach i tych pracujących w ASO? I rozumiem, że Honda wymaga bezwzględnego serwisowania tylko w ASO?
Nie, nie, to Ty kolego stwierdziłeś, że te przypadki zdarzają się tylko w samochodach serwisowanych u kowali, zatem czekam na odpowiedź czy znasz te wszystkie przypadki i jesteś pewien, że tak właśnie było
A w gwoli ścisłości o problemie konstrukcyjnym nie ja pisałem, a jedynie wskazałem, że nie są to jednostkowe problemy.
[MENTION=25058]Jezdzilem Hondami i znam te auta. Te sworznie wytrzymuja nie raz 300 tys km. Pokaz mi jakas czesc w innym aucie ktora tyle przejezdzi. Tak samo bylo rozwiazane zawieszenie we wszystkich civicach produkowanych w latach 92-00 pozniej zdaje sie tez. Jakos sie nie slyszy o pladze odpadajacych kol w Hondach. Nie stoja na poboczach, nie jezdza lawetami. Nie wiem jak trzeba ignorowac stan zawieszenia zeby kolo odpadlo.
Część, która wytrzyma 300 tysięcy kilometrów? Przecież tych jest masa w różnych markach
PS. I nie, nie traktuj mnie jako kogoś przyjmującego bezkrytycznie Alfę ze wszystkimi jej zaletami i wadami
Ostatnia edycja: