Co planujecie kupić po Alfie 159 ?

mi się ostatnio zmieniło, jak nie wyjdzie giulia lub wyjdzie ale kaszana to coraz bardziej podoba mi się i ciągnie mnie do f30:)

Ja jeździłem ostatnio w Niemczech 159 Tbi podkręconą na 260Km i 420 Nm... To jest moja alternatywa do poprzednich 159 tylko, że jakoś mi 17 tys euro w portfelu nie zalega.:(

Ostatnia edycja:
Mnie poraża przód 159, pomimo że ma już kilka lat to nie ma (jak dla mnie) alternatywy...gdzieś tam może Audi, ale po cichutku czekam na Giulię. Brawa dla Pana Giugiaro!

Ja planuje kupic Dodge Challenger - podoba mi sie bardzo. Moze byc nawet v6.

Temat brzmi co kupić po 159, odpowiedź,następna 159:). Ja powiem szczerze przymierzem się do nowego IS a i zrobił na mnie wrażenie,ale jak obejrzałem się za nim jadąc z żona powiedziała: czym się zachwycasz przecież twoja Alfa jest ładniejsza: )

Temat brzmi co kupić po 159, odpowiedź,następna 159:). Ja powiem szczerze przymierzem się do nowego IS a i zrobił na mnie wrażenie,ale jak obejrzałem się za nim jadąc z żona powiedziała: czym się zachwycasz przecież twoja Alfa jest ładniejsza: )

Kobiety wiedzą co piękne, nie ma takiej co by wzroku na Alfę nie skierowała. Wczoraj przyglądałem się Maserati ale wcale mnie nie urzekło. :)

Mnie tez sie podoba ale nawet jesli bym kupil to koszty serwisowania chyba by mnie zabily na smierc;) v8 od ferrari i raczej brak zamiennikow. O ile nie mieszkamy w Italli i nie jestesmy nadziani kasa jak sklep z kremowkami.

Tu podzielę zdanie przedmówców , nowy IS to bardzo fajne autko. Stylistyka może nie każdemu się podoba , ale mi jak najbardziej. :)

Amortyzatory
Powrót