Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A co myślicie o Peugeot'cie 508SW GT http://www.peugeot.pl/showroom/nowy-508-3/sw/ ?
Ktoś coś może powiedzieć o Insignii merytorycznego ? Będę się pewnie decydował na lato. Raczej benzyna 2.0 T.
Miał ktoś dłużej do czynienia z tym samochodem ?
Sandacz1 napisał:Ja przesiadłem sie z e46 na 159. E46 to starszy model. Jesli juz to predzej e90
Między e46 a 159 przepaść jest ogromna w Twoim odczuciu? Jeśli chodzi o Twoje odczucia z jazdy - bo nad różnicami przy wnętrzu czy wyglądzie zewnętrznym nie ma się co rozwodzićMówią że BMW pod względem właściwości jezdnych nie ma sobie równych - czy to prawda z Twojej perspektywy?
Ktoś coś może powiedzieć o Insignii merytorycznego ? Będę się pewnie decydował na lato. Raczej benzyna 2.0 T.
Miał ktoś dłużej do czynienia z tym samochodem ?
Jezdzilem Insignia z 2,0 CDTI czyli naszym JTDMNiezle auto chociaz troche "ciezkawe" dla mnie charakterystyka podobne do 159 (ktore mialem z 1,9 Jtdm)
zona ma teraz Insignie z 1,6 turbo 160km. Troche slabawy ten silnik, brakuje pojemnosci, ale generalnie przyjemniej sie jezdzi benzyna niz dieslem
Sent from my iPhone