Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
kolego, co robisz z ukręconymi śrubami? słyszałem o nabijaniu torxów czy imbusów, piłowaniu szlifierką i innych operacjach, niektóre praktykowałem. Masz jakiś super patent na to?Ukręciłem 2 śruby
Nie palcuj zarowki to sie nie spali.Ja popsułem obie lampy, byłem zmuszony je wymienić.. do tego ciągle przepala mi się H6W. Trochę dziwne, że ciągle lewa, prawa od kupna auta świeci..
kolego, co robisz z ukręconymi śrubami? słyszałem o nabijaniu torxów czy imbusów, piłowaniu szlifierką i innych operacjach, niektóre praktykowałem. Masz jakiś super patent na to?![]()
zatankowalem dzisiaj za 100zl na Tesco i zapalila mi się żółta kontrolka silnika i komunikat "have engine checked":/. zadnych niepokojących objawów nie było, jechałem dalej normalnie. po świętach się okaże co dolega...
czyli moze to byc EGR, okolo 2 tygodni temu rozkrecilem EGR, wyczyscilem, tam gdzie dosięgnąłem wyczyscilem tez kolektor. Błąd nigdy nie wyskakiwal, a tu nagle po tankowaniu wyskoczyl. Kupilem juz zaslepke na egr, za 2 tygodnie mam wiecej wolnego to wywale klapki z kolektora, a tymczasem w poniedzialek podepne się pod kompa i zobacze co pokaze. Błąd wyswietla mi sie caly czas, nie znika nawet po godzinie jazdy.
Mówisz o tych nowych myjniach, które mają szczotki z takich jakby pianek? Ja często myję tam Alfy i nie widzę póki co negatywnych skutków.Mycie na bezdotyku bylo niezadowalajace. Wiec skusiłem sie na soft myjnie na Orlenie. Niestety soft to ona nie byla i cala polerka poszła w pizdu... mam mase mikro rysek na calym lakierzepo zimie znowu czeka mnie odnawianie lakieru: (
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka