• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Ciekawe ogloszenia

Cześć, to jest moje auto, czy potrzebujesz więcej informacji na jego temat?

Już ja dziś ktoś ogląda wiec pewnie wieczorem już jej nie będzie.
Rozmawiałem z właścicielem mówił ze ja kupił żeby wyciągnąć silnik i wsadzić do innej ale nie ma czasu i sprzedaje.Ale podobno stan że jeździ ma cokolwiek to znaczy.
Ma tez inne alfy np 6 czy spidery.
Mam dzwonić wieczorem czy poszła jak nie poszła to jutro jadę ja oglądać z laweta tylko moja znajomość tego modelu jest znikoma ;/

To chyba nie było ori v6. Powinna mieć inne zderzaki. Wydech nie powinien być na środku. Zwykła.wersja z przeszczepionym v6 moim zdaniem

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Jakiś dziwny mix zegary w milach, zderzaki zwykłe, lusterka zew z pierwszej serii, brak halogenów

Ostatnia edycja:
To nie przeszczep, jest to zwykła wersja europejska 2.5V6. Z milano ma tylko zegary i napis na desce.

Wujo zlituj się i sprzedaj mi drzwi prawy tył bo tylko to mnie trzyma żeby dać moja do malowania

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Czasami warto kliknąć na allegro kup teraz ;) Jakbym rano widział to ogłoszenie to bym tak zrobił, a potem dzwonił hehe
Już kilka razy tak kupowałem jakieś ciekawe auta.

A co z wydechem w V6 przecież wychodzi z prawej strony a nie centralnie ?

A co z wydechem w V6 przecież wychodzi z prawej strony a nie centralnie ?

184.jpg

'Przecież napisałem że to wersja Milano po co ten komentarz ? Napisałem i zamieściłem teraz zdjęcie żeby pokazać że Milano ma wydech wychodzący po prawej stronie

Amortyzatory
Powrót