Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
własnie dzis dzwoniłem do własciciela komisu jest na wakacjach w chorwacji bedzie koło środy czwartku .

Było dzwonione. Generalnie brak akumulatora, brak opon, brak przeglądu, brak ubezpieczenia (to teoretycznie nie powinno mieć miejsca ale nie wnikałem w szczegóły), ruda podobno od spodu zaawansowana.
Ze zdjęć widać, że ładowanie się świeci no i filtr paliwa deckermanna - widać, że właściciel lecial po kosztach.
Gdyby tam było chociaż v6 to mimo to wszystko by była już moja.
Jeśli kogoś nie zraża VM pod maską to można probować reanimować, sam przez chwilę myślałem co by podleczyć trochę i na codzień tym do roboty ganiać...

Ostatnia edycja:
mnie tam bardzo taka 75 kusi, ale narazie odmawiam sobie, za duzo tego mam:(

a mnie by zona z domu wyrzuciła za drugą kolumbrynę w domu...

ciekawe na ilu się skończy ta licytacja, a tak na marginesie - co autor miał na myśli robiąc tak paskudny tył?

ciekawe na ilu się skończy ta licytacja, a tak na marginesie - co autor miał na myśli robiąc tak paskudny tył?

To chyba moda lat 80-tych :D Poza tym same zalety :) Co ciekawe auto stoi w Czechach.

amigas miał oglądać, ale czy to zrobił nie wiem.

I pojawiła się tu ona w tym temacie chyba 5 albo 6 raz :P

Zagato stoi w Niemczech i jest faktycznie do sprzedania. Wiadomość z pewnej ręki;)

A mnie tam ta oferta jakoś specjalnie nie podnieciła. Samochód już na zdjęciach nie powala na kolana(poza tym, że się błyszczy lakier), w przeciwieństwie do ceny..
W ogóle to kiedy weszła 3litrowa V6tka, przed liftem czy po?

Po 1 to jest dział transaxle - a 166 raczej ma napęd na przód - ale może się nie znam :)
Po 2 to ogłoszenie już było w wielu miejscach na forum...

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

pojawiła się szybka (czerwona) Alfa w lublinie...
Troszkę słaby silniczek jak za tą kasę, a jej stan też raczej średni:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-75-C20564459.html

Amortyzatory
Powrót