radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Szarpałbym przedni zderzak z dokładkami do poszerzeń błotników
. Puławy to nie nasz kolega z forum?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To już tak, a propo 75 to takie elementy jak progi, reperaturki błotników itp. można jeszcze kupić?
Myślałem też nad Alfą kolegi z forum, ale zacząłem pytać i wszyscy zgodnie twierdzą że automat to nie jest dobry pomysł w 75.
Oczywiście 75 z automatem to unikat i pewnie było tego z kilka set lub max kilka tyś. sztuk więc biały kruk, ale automat zabiera za dużo z charakteru 75.
Nasz kolega z Puław to na pewno nie jest ale jeśli kogoś interesuje ten pojazd to pewnie chętnie zrelacjonuje stan obecny. Ewentualnie ja do Puław mam ze 20 km więc mogę poświęcić popołudnie. Ale pamiętając ile razy się przewinęło to auto, raczej bym odpuścił.Szarpałbym przedni zderzak z dokładkami do poszerzeń błotników. Puławy to nie nasz kolega z forum?
A to akurat wspomnianego kolegi z Puław. Tylko kogoś z ceną poniosło...Cholernie podoba mi się GTV6. Jest ładna sztuka na sprzedaż:
https://www.olx.pl/oferta/alfa-gtv-6-CID5-IDihOHR.html#cb3e5dc308
A to akurat wspomnianego kolegi z Puław. Tylko kogoś z ceną poniosło...
Polski rynek jest specyficzny, nie ma rozsądnej ceny. Widać była w TV, może dlatego cena się podwoiła...
Cześć. Dopowiesz trochę więcej na temat "podwojenia" ceny?
Z tego co pamiętam jakiś czas temu kolega Stefan wystawił ją za ok. 25 600. No chyba, że faktycznie sprzedał za ok 14 tys.
Z tym podwojeniem trochę może przesadziłem. Poszła za mniej niż 25600 ale nie za połowęChyba, że narzut sprzedającego jest z założenia do utargowania.
Z tym podwojeniem trochę może przesadziłem. Poszła za mniej niż 25600 ale nie za połowęChyba, że narzut sprzedającego jest z założenia do utargowania.