• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Ciekawe ogloszenia

Witam wszystkich wracając do tematu GTV6. To sztuka się sprzedała we właściwe ręce (telefon oględziny decyzja- to był moment) a Wy siedzicie i piszecie (kto wie co zostało zrobione przy samochodzie żeby oceniać!?) zamiast zadzwonić przyjechać pogadać potargować (taki samochód nie trafia się na co dzień) Telefon z Polski był jeden bo każdy się obraził że cena wzrosła. Jednak rozumie Was bo skoro ja zdecydowałem się na sprzedaż to też na to wpłynęły pewne decyzje przemyślenia itd....
Myślę że to wszystko z mojej strony, cieszę się że sprzedaż wzbudziła tyle emocji ta Alfa naprawdę była, jest super!!! Szkoda tylko że poszła poza granice Polski.
Pozdrawiam
Wszystkich

Cóż, to zaskocz zwłaszcza mnie co takiego zrobiłeś poza polerką i przerejestrowaniem.

Witam wszystkich wracając do tematu GTV6. To sztuka się sprzedała we właściwe ręce (telefon oględziny decyzja- to był moment) a Wy siedzicie i piszecie (kto wie co zostało zrobione przy samochodzie żeby oceniać!?) zamiast zadzwonić przyjechać pogadać potargować (taki samochód nie trafia się na co dzień) Telefon z Polski był jeden bo każdy się obraził że cena wzrosła. Jednak rozumie Was bo skoro ja zdecydowałem się na sprzedaż to też na to wpłynęły pewne decyzje przemyślenia itd....
Myślę że to wszystko z mojej strony, cieszę się że sprzedaż wzbudziła tyle emocji ta Alfa naprawdę była, jest super!!! Szkoda tylko że poszła poza granice Polski.
Pozdrawiam
Wszystkich
To nie zostało nic innego jak tylko pogratulować sprzedaży [emoji53]

Ostatnia edycja:
Ładna kolekcja była...
Z taką ilością klasyków to śmiało można by muzeum otworzyć

Ładna kolekcja była...
Z taką ilością klasyków to śmiało można by muzeum otworzyć
to jak - bierzemy z 5 lawet, zrzutka i zabieramy do kolekcji.. a tak w ogóle to sie chyba przelece jak robota pozwoli - easyjet z KRK za 60 zł bezpośrednio pod targi..

to jak - bierzemy z 5 lawet, zrzutka i zabieramy do kolekcji.. a tak w ogóle to sie chyba przelece jak robota pozwoli - easyjet z KRK za 60 zł bezpośrednio pod targi..
Jak bym miał portfel trochę grubszy to myślę że śmiało można było by jechać! ;-)
Nie wiem czy te pięć ławet nie będzie za mało??? :-D
Kolekcja na prawdę spora i niesamowita!

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

A jak mozna wziaz udzial w tych aukcjach? :p
1. na miejscu - za rejestracje 100 EUR
2. telefonicznie - rejestracja za free
3. przez internet - rejestracja za free
4. przez przedstawiciela firmy aukcyjnej - dajesz max i on licytuje za ciebie
w katalogu masz podane jaka rzecz w ktory dzien licytowana. wiekszosc aut nie ma papierów --> problem w naszych zacofanych urzedach komunikacyjnych

1. na miejscu - za rejestracje 100 EUR
2. telefonicznie - rejestracja za free
3. przez internet - rejestracja za free
4. przez przedstawiciela firmy aukcyjnej - dajesz max i on licytuje za ciebie
w katalogu masz podane jaka rzecz w ktory dzien licytowana. wiekszosc aut nie ma papierów --> problem w naszych zacofanych urzedach komunikacyjnych

A nie potrzeba im przedstawic gwarancji bankowej? Dokumenty to nie problem, moja uwage przyciagnely wozy wyscigowe :p

A nie potrzeba im przedstawic gwarancji bankowej? Dokumenty to nie problem, moja uwage przyciagnely wozy wyscigowe :p
jasne, że trzeba. na karcie blokują co najpierw 2000 EUR, a wzór bank letter pewnie jest na ich stronie

Ostatnia edycja:
Panowie szkoda śmiecić w temacie. Sprzedana i koniec kropka musicie się z tym pogodzić, każdy mógł ją mieć :D

No właśnie nie zaśmiecaj , po prawie dwóch tygodniach od ostatniego postu w damym wątku wpisujesz jakąś bzdurę o prostytułowaniu się (?!), po co ?

Na aukcji będzie kilka tańszych wyścigowych 75.

Amortyzatory
Powrót