https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-90-75-transaxle-skrzynia-CID5-IDii6MW.html#20422b4b4b
Wygląda całkiem przyzwoicie. Szkoda, że jest sprzedawana na części
Wygląda całkiem przyzwoicie. Szkoda, że jest sprzedawana na części
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To nie zostało nic innego jak tylko pogratulować sprzedaży [emoji53]Witam wszystkich wracając do tematu GTV6. To sztuka się sprzedała we właściwe ręce (telefon oględziny decyzja- to był moment) a Wy siedzicie i piszecie (kto wie co zostało zrobione przy samochodzie żeby oceniać!?) zamiast zadzwonić przyjechać pogadać potargować (taki samochód nie trafia się na co dzień) Telefon z Polski był jeden bo każdy się obraził że cena wzrosła. Jednak rozumie Was bo skoro ja zdecydowałem się na sprzedaż to też na to wpłynęły pewne decyzje przemyślenia itd....
Myślę że to wszystko z mojej strony, cieszę się że sprzedaż wzbudziła tyle emocji ta Alfa naprawdę była, jest super!!! Szkoda tylko że poszła poza granice Polski.
Pozdrawiam
Wszystkich
to jak - bierzemy z 5 lawet, zrzutka i zabieramy do kolekcji.. a tak w ogóle to sie chyba przelece jak robota pozwoli - easyjet z KRK za 60 zł bezpośrednio pod targi..Ładna kolekcja była...
Z taką ilością klasyków to śmiało można by muzeum otworzyć
Jak bym miał portfel trochę grubszy to myślę że śmiało można było by jechać! ;-)to jak - bierzemy z 5 lawet, zrzutka i zabieramy do kolekcji.. a tak w ogóle to sie chyba przelece jak robota pozwoli - easyjet z KRK za 60 zł bezpośrednio pod targi..
1. na miejscu - za rejestracje 100 EURA jak mozna wziaz udzial w tych aukcjach?![]()
1. na miejscu - za rejestracje 100 EUR
2. telefonicznie - rejestracja za free
3. przez internet - rejestracja za free
4. przez przedstawiciela firmy aukcyjnej - dajesz max i on licytuje za ciebie
w katalogu masz podane jaka rzecz w ktory dzien licytowana. wiekszosc aut nie ma papierów --> problem w naszych zacofanych urzedach komunikacyjnych
jasne, że trzeba. na karcie blokują co najpierw 2000 EUR, a wzór bank letter pewnie jest na ich stronieA nie potrzeba im przedstawic gwarancji bankowej? Dokumenty to nie problem, moja uwage przyciagnely wozy wyscigowe![]()
Naładowałem akumulatorCóż, to zaskocz zwłaszcza mnie co takiego zrobiłeś poza polerką i przerejestrowaniem.
www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/135350-alfa_romeo_alfetta_gtv6_3_0_12v-6.html#post1859010
Hmmm... ;-)
To jak z tym 'co zostało zrobione?' xD