Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Owiewki w 75 to święty gral . Mam taka jedna parę na sprzedaż ;P

No to już ogarnęliśmy i poszliśmy dalej z tematem - po co one w ogóle są?! :cool:

Przychodzą mi do głowy takie zastosowania:
1 .Przewietrzanie wnętrza na postoju - nie mam owiewek, ale często zostawiam rozszczelnione lub uchylone szyby, ale rozszczelnianie jest upierdliwe, a po uchyleniu trzeba pilnować nieba i tych co podchodzą do auta. ;) Zimą tym bardziej jest to potrzebne, by odparowć wilgoć z podłogi po trasie. ;)
2. Latem, gdy auto nagrzane i zacznie padać deszcz, trzeba zamykać szyby, a wtedy robi się wewnątrz sauna parowa. ;)
Generalnie nie jest to nic niezbędnego, ale ja jestem z tych osób, którym zawsze jest za gorąco i doceniam każdy tego typu gadżet. :)

Ostatnia edycja:
Witam, jako, że jest to najpoczytniejszy wątek, to szukam pilnie poduszki gumowej na końcu dzwona( imitacja obudowy skrzyni biegów za silnikiem) do wersji 75, 3.0. Mocowana pod podwoziem z metalową przelotką. Interesuje mnie tylko nowa. EB Spares znam, ale może ktoś ma namiary na sklep lub kogoś co może to mieć.
Pzdr

Witam, jako, że jest to najpoczytniejszy wątek, to szukam pilnie poduszki gumowej na końcu dzwona( imitacja obudowy skrzyni biegów za silnikiem) do wersji 75, 3.0. Mocowana pod podwoziem z metalową przelotką. Interesuje mnie tylko nowa. EB Spares znam, ale może ktoś ma namiary na sklep lub kogoś co może to mieć.
Pzdr

Dorobić nową - lepsza .

Pzdr

Może nie do końca to odpowie na Twoje pytanie, ale cukierek ze słabszych wersji łatwo przystosować do V6. Wystarczy dorobić metalową tulejkę.

A oglądał ktoś tą 75?? Czy tylko jak zwykle wszyscy będą pisać że złom jak nikt na oczy nie widział...

75 V6 America w Bratysławie + druga na części za 850 EUR:
http://auto.bazos.sk/inzerat/41339559/Alfa-Romeo-75-30-V6-AMERICA.php

Zdjęcie czarnej podobno autentyk. Drugie "poglądowe". Samochody są zabrane komuś za długi i bez papierów, ale jeśli ma już 25 lat, to jest do zarejestrowania w Polsce na żółte... Cena ciekawa, ale bez dokładniejszych zdjęć ciężko coś stwierdzić.

Ostatnia edycja:
Daj mejla to Ci zdjęcia podrzucę.

Dodano po 3 minutes:

Kolega endriu73 ją oglądał. Podbij do niego to Ci pewnie coś opowie.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót