• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Ciekawe ogloszenia

Stefan kliknij mi co i jak wiem ze byles oglądać bo sprzedający się chwalił problem z szyba z biegami delikatna korozja drzwi i dmuchawa oraz losowo odpala daj znać jak to wygada tak naprawde z góry z info

Nadaje się tylko na części, a i to nieliczne. Rdza ją zniszczyła na tyle, że odbudowa nie jest opłacalna.

mam nagrany filmik szczegółowy z oględzin auta, jak bedę miał chwilę to wrzucę i go udostępnię, ale tak jak maicher pisze, dobra jest ale tylko na części i nic poza tym ;)

Kapitalne są spajdery, ale w życiu bym nie pomyślał, żeby rzygnąć 75 kafli za takiego :P

Coś chyba coponiektórym wydaje się, że ceny stoją w miejscu i że za 30K złociszy mogą kupić 105 w przyzwoitym stanie. Ceny tych aut w ciągu ostatnich 5 lat poszybowały (najmniej lodówy, ale też zaczynają gonić) do tego stopnia, że bertonki w bardzo dobrym stanie nie dostaniesz bez 70-80 patoli. Normalką są auta po 100k oryginalne albo odrestaurowane zgodnie ze sztuką. Nie wspominam o fanaberiach typu gtc albo gta bo to inna liga. A porządny spider pierwszej serii to koszt 25-30K€...

Gdybym nie miał wstydu i miał kupić roadstera (wiem, że inna generacja) to tylko R129 + sztywny dach. Na dobrą sprawę to jak pomyślę jacy ludzie zazwyczaj jeżdżą takimi autami to bym się brzydził wsiąść do takiego :P
Puścilibyście syna pod namiot w kolesiem, który przyjechał fiatem barczettą? :D

Jak już to Barchettą (czyt. Barkettą). Jak już sugerować że jeżdżą nią osoby o wątpliwej orientacji to przynajmniej poprawnie.
By the way - Alfami podobno też jeżdżą ge*e.

ge*e - co to znaczy? Bocian! Do odpowiedzi!! :D
Barchettą (czyt. Barkettą).
Jesteś pewien, że powinno być "B" a nie "b"?

Dodano po 6 minutes:

By the way - Alfami
Alfami czy alfami?
"By the way" - czy to jakieś kanadyjskie, irlandzkie, amerykańskie, maltańskie, filipińskie, malezyjskie, botswańskie, kameruńskie, liberyjskie czy cholera wie jakie jeszcze forum? Nie, polskie!

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót