• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

historiapojazdu.gov.pl na pewno się myli bo właśnie sprawdziłem tam moją 3.2 i są informacje sprzeczne: pierwszy właściciel w Polsce rok 2005, a wydanie karty pojazdu 2010r, także coś mają namotane. Moja na pewno nie jest z PL.
Tomi, ten fakt znacznie obniża wartość twojej GTV;-) Tak o połowę myślę;)

Znalazłem to ogłoszenie z 2012 r. Miał 160 tys km i cena była 20900

Ostatnia edycja:
Ten karbon to ok ale ta flaga na szczycie to już przegięcie. Sam się zastanawiam czy nie walnąć na karbon hydrografiką...

Nie no, wykonanie jest super ale sam motyw, choć lubię to tutaj mi nie pasuje.

A to Ty kupiłeś? Jeśli tak to perfidnys tak kolegów podpuszczac na zakończona aukcje ;P

Moje na szczęście obie całe ;)

Moje są całe, ale to rarytas (zwłaszcza nowe )więc wrzuciłem tutaj :) Wiadomo było że długo nie powisi :)

- - - Updated - - -

Jeśli potrzebujesz to chyba cuma borek ma na allegro jakieś niepołamane.

A ja widzę, że nie ma tabliczki typowej dla cup'a, która powinna znajdować się w okolicy lewarka zmiany begów.
Zresztą to auto chyba już dłuższą chwilę się nie chce sprzedać.

Tabliczki nie ma, ale ma różne detale, których raczej nikt by nie przekładał przy upiększaniu standardowego modelu elementami z Cup'a. Tak jak pisałem, oryginalność trzeba zweryfikować VIN-em.

Normalna cena ebayowa. Kiedyś pojawiła się za 200zł i powisiała 2 godziny :)

Amortyzatory
Powrót