• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

Jakie radio polecalibyście do Spidera z początku produkcji? Tak,żeby pasowało wizualnie do tamtych lat i dobrze grało.

To chyba nie ten temat... Nie róbmy śmietnika :)

Dlaczego? Szukam używanego radia do gtv/spidera, najlepiej oryginalnego. Może ktoś znajdzie ogłoszenie i podlinkuje

Ciekawe felgi. Podobają mi się... Już kupiłem 18 Ale jak będzie za twardo to takie 17 biorę pod uwagę.

Ostatnia edycja:
Twardo będzie na pewno, ale dla mnie argumentem na NIE dla 18' jest fakt, że na seryjnej zawieszce wygląda jak koza :)

Już dłuuuuuuuuuugo wisi. Prawa strona tego Spidera rozbita, ale jeśli masz prawy do kompletu to super. Jaki kolor?

czarny. dziwi mnie że jeszcze nikt nie kupił. za 150 pln. kupić niech leży może za jakiś czas wlezie w łapy następny. kasa mała. Dostępność zendera żadna.... za błotniki dałem 600 pln za progi 1200 pln za dokładkę 800 pln. I polowałem na rarytaski około 5 lat. Milano też cudem udało się kupić w 2013r.

Złote wykończenia super. Jest konsekwencja tuningu zewnętrznego i wewnętrznego. Ta muszla nad ekranem navi też max. Dla
mnie miszczu...
P.S: aha ledy, pozamiatały...

Nie tylko profesjonalny lakiernik, ale i elektronik! Zobaczcie, jak wykasował błąd poduszki na zegarach :D

- - - Updated - - -

A może to wszystko, żeby odwrócić uwagę od braku płynu w zbiorniczku? Sprytne...

Wpływ wycieczki do dubaju ewidentny (wycieczka w google view). Logo na masce sugeruje konkretny swap (V8?). Do tego złota listwa przypodłogowa na zderzaku.

Ostatnia edycja:
Szkoda, ze nie mam ogródka do rozbiórek :/

BTW: Czy on ma start button w miejscu zapalniczki? Nawet ciekawe.

Amortyzatory
Powrót