• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

Maskownica poduszki pasażera jakoś dziwnie wsadzona, odstaje pokrywka bezpieczników i parę innych pierdół powoduje, że sprawia wrażenie zaniedbanej. A wszyscy wiemy, jak kończą się zaniedbania przy Twin Sparku.

http://www.ebay.pl/itm/Alfa-Romeo-G...260404?hash=item3f26490974:g:av4AAOSwL7VWlhIk

- - - Updated - - -

Napis Pininfarina - no niby wyprzedaż, cena w pewnych okolicznościach akceptowalna...

- - - Updated - - -

http://www.ebay.pl/itm/Alfa-Romeo-G...217581?hash=item35ddc9346d:g:7-gAAOSwdsFUM8pr

A tutaj prawdziwy rarytas - uszczelka drzwi. Cena nieakceptowalna :D

- - - Updated - - -

http://www.ebay.pl/itm/Alfa-Romeo-G...633495?hash=item3f481a7697:g:H0IAAOSwqu9U9G8u

Jest też oryginalna kierownica czerwonym przeszyciem z wersji limitowanych. Z rekomendowanej ceny 699 GBP (!) zrobiło się skromne 199 GBP :D Idą jak świeże bułeczki, zostały tylko 2 z 14.

Ładna ta kiera ale dzieci i żona na samych ziemniakach po zakupieniu Spidera więc oszczędzam :)

Radio Spider.jpg szukam takiego radia!!!
jak by ktoś miał chętnie kupię.

A ja ciągle szukam zderzaka przedniego do V6. Anyone knows?

Stary czy nowy ( przedlift czy polift)?

Ze tak powiem zderzak do ph2 - po pierwszym lifcie.
Nowy kilka tys w aso... Tak wiec uzywka pozostaje.

[MENTION=33188]Tytus9[/MENTION] czy ty byś coś takiego zamontował do swojego auta?? Mi osobiście było by wstyd nawet jakbym chciał auto pogonić przysłowiowemu mirkowi

To masz nowy, za kilka tysięcy w Aso jako alternatywę :-)

Przyjrzałem się, pierwszy ma odklejoną dokładkę, ale poza tym jest cały, drugi to raczej słaby pomysł.

Ostatnia edycja:
Drugi wrzuciłem po prostu jako przykład, że jest więcej niż jedna sztuka. LIGAR, ale przecież nikt nie każe Ci tego zderzaka kupować i montować. Rozumiem, że moje propozycje nie spełniają Twoich oczekiwań. Tak jak pisałem, mnie to wyskoczyło w podpowiedziach, może warto więc dokładniej przewertować Allegro.

Jeśli pytasz o mnie, to gdybym miał problem ze zderzakiem, tak, kupiłbym ten pierwszy. Nie jest poważnie uszkodzony i można go ładnie odświeżyć. Malowanie przy montażu takiego elementu i tak musiałbyś ogarnąć, żeby był nie wiem jak piękny. Jeśli szukasz zderzaka "jak nowy", faktycznie może Ci być trudno znaleźć coś poza ASO.

[MENTION=35065]mattman[/MENTION] ja nosze okulary ale widzę, że ten pierwszy jest cały pognieciony - zwróć uwagę na kratki które nawet nie wiem czy są ori czy zastąpione jakimś siateksem...

Byle jaki to ja mam swój i wygląda lepiej niż te oba razem tych aukcjach... Mnie bylejakość nie zadawala wiec szukam w stanie idealnie prostym, niczego więcej nie oczekuje. DO malowanie oczywiście że będzie szedł ale co innego malować gniota, który nie trzyma ori kształtów a co innego porysowany czy tez w innym kolorze. Skoro są używane idealne do TS-a to czemu ma się w końcu nie trafić do V6? Chyba też po to jest ten temat żebym mógł napisać - może ktoś akurat ma albo widział, że u stefana w oborze zaparkowany jest Gtv V6 na części... Allegro potrafię ogarnąć wiec monitoruje sytuację na tym portalu... niemniej [MENTION=33188]Tytus9[/MENTION] wielkie dzięki za poświęcony czas, szukam czegoś lepszego ;)

Rozumiem. Myślałem, że na aucie masz zderzak od ts'a, wogóle bez otworów.

Amortyzatory
Powrót