Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jestem zawitam witamnapewno jakis zlocik bedzie, w sierpniu sa plany na 2 dniowy spot tak mi sie wydaje ze to ten miesiac
Wroclaw prawdopodobnie ale jak cos to dam znac jeszcze. a w okolicy to moze sami sobie zorganizujemy wkoncu cos '???
U mnie dziś nie ma szans, jutro też. Następny weekend również zajęty (jestem na uczelni), co innego tydzień po południuDzisiaj prawie ładny deszczowy dzień to można się spotkaćprawie mam wolne bo pozniej weekendy zajęte i w tygodniu zaczynam mieć wolne
![]()
No to Witamy i zyczymy udanego zakupu pięknej AlfusiWitam, witam!Ja jeszcze nie ale już wkrótce dołączę do "Alfaholików"
![]()
Widzę ze tu naprawdę jest kiepsko ze spotkaniami, ja wiem ze zima i na zloty to martwy sezon ale spotkać się przecież zawsze gdzieś można choćby na chwile,tak wiec ruszać dupska i coś by się zdało działać a nie tylko pisać przez kabelkichociaż coś na chwile godzinka dwie i do domu.
nie trzeba mieć alfy, żeby być alfistą... wielu tu takich i gorliwie uczestniczą w spotach i zlotach....Ja bardzo chętnie, ale biorąc pod uwagę fakt że praktycznie przeprowadziłem się do Krakowa i Alfy wciąż jeszcze szukam to nie wiem czy mogę uczestniczyć w takim spotkaniu![]()
![]()
.
to moze jakos dogadamy sie i zrobimy sobie spota w wiekszym gronieAlfistow
![]()