Chrzanów ilu nas jest.

Jakie zloty jakie spotkania dziś jest WOŚP i proszę iść na plac a nie robić sobie spotkania :D :D

Witam Panowie i Panie załatwiłem juz wszystko z Alfusią mam do wymiany jeszcze tylko hamulce ale spoko da się puki co śmigać po drodze,tak wiec jak będą jakieś zlociki to pisać w miarę możliwości się zjawie.
Pozdrawiam :)

Widze, że kolegów przybyło:) Do zobaczenia na drogach:D

witam witam :) napewno jakis zlocik bedzie, w sierpniu sa plany na 2 dniowy spot tak mi sie wydaje ze to ten miesiac :P Wroclaw prawdopodobnie ale jak cos to dam znac jeszcze. a w okolicy to moze sami sobie zorganizujemy wkoncu cos '???

witam witam :) napewno jakis zlocik bedzie, w sierpniu sa plany na 2 dniowy spot tak mi sie wydaje ze to ten miesiac :P Wroclaw prawdopodobnie ale jak cos to dam znac jeszcze. a w okolicy to moze sami sobie zorganizujemy wkoncu cos '???
Jestem za:D Tylko kiedy i gdzie? Może tym razem wypali, ale przydałoby się trochę wcześniej, żeby jeszcze cokolwiek widać było:P

Tez jestem za i dokładnie wcześniej jak coś bo napisze krótko pracuje w systemie 4 brygadowym wiec wiecie jak to jest :)

Dzisiaj prawie ładny deszczowy dzień to można się spotkać :D prawie mam wolne bo pozniej weekendy zajęte i w tygodniu zaczynam mieć wolne :D

Dzisiaj prawie ładny deszczowy dzień to można się spotkać :D prawie mam wolne bo pozniej weekendy zajęte i w tygodniu zaczynam mieć wolne :D
U mnie dziś nie ma szans, jutro też. Następny weekend również zajęty (jestem na uczelni), co innego tydzień po południu:)

Witam, witam! :) Ja jeszcze nie ale już wkrótce dołączę do "Alfaholików" ;)

Widzę ze tu naprawdę jest kiepsko ze spotkaniami, ja wiem ze zima i na zloty to martwy sezon ale spotkać się przecież zawsze gdzieś można choćby na chwile,tak wiec ruszać dupska i coś by się zdało działać a nie tylko pisać przez kabelki :D chociaż coś na chwile godzinka dwie i do domu.

Widzę ze tu naprawdę jest kiepsko ze spotkaniami, ja wiem ze zima i na zloty to martwy sezon ale spotkać się przecież zawsze gdzieś można choćby na chwile,tak wiec ruszać dupska i coś by się zdało działać a nie tylko pisać przez kabelki :D chociaż coś na chwile godzinka dwie i do domu.

Ja bardzo chętnie, ale biorąc pod uwagę fakt że praktycznie przeprowadziłem się do Krakowa i Alfy wciąż jeszcze szukam to nie wiem czy mogę uczestniczyć w takim spotkaniu ;) ;) ;).

Wiesz pierw musi dojść do tego aby odbyło sie jakieś spotkanie :D a ze będziesz to chyba nic złego jeżeli o mnie chodzi bo nie wiem jak inni o tym myślą.

Witam wszystkich.

Moze spocik pod Maxem ?? a godzinke hmm.. moze tak 18 czy cos takiego. co wy na to?
A moze uda sie spotkac wczesniej niz 30 ?? kto ma jakies pomysly to pisac prosimy :P
moze w niedzielke sie spotkamy 23.01.2010 o godzinie 18 ?? czy inna godzinka bedize wam odpowiadac.

Pozdrawiam.

Ja bardzo chętnie, ale biorąc pod uwagę fakt że praktycznie przeprowadziłem się do Krakowa i Alfy wciąż jeszcze szukam to nie wiem czy mogę uczestniczyć w takim spotkaniu ;) ;) ;).
nie trzeba mieć alfy, żeby być alfistą... wielu tu takich i gorliwie uczestniczą w spotach i zlotach....

.... my tez myślimy w Olkuszu o spocie , może dołączycie, wątek w naszym poście...

to moze jakos dogadamy sie i zrobimy sobie spota w wiekszym gronie :P Alfistow :P

Amortyzatory
Powrót