Chrzanów ilu nas jest.

To musimy dogadac sie bo spoty w kraku sa co 2 tygodnie :) to mozna sie przylaczyc to kolegow ;) A dzis narodzil sie maly pomysl moze jak juz bedzie zima to wybrali bysmy sie do Zakopanego na weekend narty, deski tip ? Co wy na to ??
A kiedy wypada następny cykliczny w Krk? Ja osobiście chętnie sie wybiorę:D A co do zimy to na nartach ani desce nie jeżdżę, ale chętnie się gdzieś wybiorę z towarzystwem:) Wieczorkiem przy jakim grzańcu albo piwku posiedzieć fajnie będzie:P

Edit:
Prawdopodobnie jutro (13.10) wypada cykliczny w Krakowie, może się wybierzemy?:D

Ostatnia edycja:
A kiedy wypada następny cykliczny w Krk? Ja osobiście chętnie sie wybiorę:D A co do zimy to na nartach ani desce nie jeżdżę, ale chętnie się gdzieś wybiorę z towarzystwem:) Wieczorkiem przy jakim grzańcu albo piwku posiedzieć fajnie będzie:P

Edit:
Prawdopodobnie jutro (13.10) wypada cykliczny w Krakowie, może się wybierzemy?:D

Tak dzis byl spot w Kraku. Musimy sie jakos dogadac koledzy co i jak :) zebysmy sie zebrali i pojechali bellami :)

Widze ze to jest bardzo ciezki temat z tymi spotami :P A tyle Alf sie kreci Libiaz, Chrzanow itp. Pozdrawiam kolege ktory zawsze parkuje autko na shellu w Libiazu szara 166 na ramkach Alfoholikow.

Chodzcie cos wymyslimy po weekendzie co wy na to ??
Pozdrawiam

Widze ze to jest bardzo ciezki temat z tymi spotami :P A tyle Alf sie kreci Libiaz, Chrzanow itp. Pozdrawiam kolege ktory zawsze parkuje autko na shellu w Libiazu szara 166 na ramkach Alfoholikow.

Chodzcie cos wymyslimy po weekendzie co wy na to ??
Pozdrawiam
Jestem za:D

ta 166 z shella w libiążu to ja :) i ramki mam alfaclubu :) też Cię kiedyś widziałem pod maxem w chrzanowie , znaczy twoją 166 zaparkowaną :)

ta 166 z shella w libiążu to ja :) i ramki mam alfaclubu :) też Cię kiedyś widziałem pod maxem w chrzanowie , znaczy twoją 166 zaparkowaną :)

To moze ugadamy sie kiedys i pojedziemy na spot gdzies ?? bo jest bardzo ciezko dogadac sie z ludzmi w naszym rejonie.

Pozdrawiam

To bardzo fajnie :) a ty kolego masz w gazie czy benzynka sama ? :)

Pozdrawiam

w gazie :) powymieniałem jakieś tam zawory i filtry po kupnie i wyregulowałem i jest bardzo dobrze. po jeździe Gtv która paliła mi tak średnio 17l benzyny stwierdziłem,że wole to co mi zostanie wydać na coś innego :) a lekkiej nogi niemam więc pali tak 18-20 ale lpg :)

witam Panów :D co prawda jestem z Jaworzna ale mam nadzieje że poznam tutaj z okolic kogoś z zamiłowaniem :D

to fajnie, bo jestem posiadaczką od wczoraj alfy 156 :D hehe musze tylko pare rzeczy wymienic i ruszam na droge :D

to gratuluje zakupu :) i napewno kazdy sie cieszy ze przylaczyla sie kolejna osoba do grona ;) Pozdrawiam.

P.s A co musisz sobie wymienic we wloszce ??

w moim wypadku jest to włoch :D hehe, a takie drobne rzeczy jak klocki i tarcze i jeden z wachaczy :P także nie ma źle

ee.. to spoko nawet nie jest tak zle :P haha przepraszam za taka pomylke :D co do wloocha :P to milo ze ze wszystkich marek wybralas wlasnie ta ;) ale napewno mowiono ci ze szmelc kupujesz ;P

nie sluchaj ich :P pozdrawiam

ależ oczywiście, będzie się psuł, drogie częsci, nie wypłacisz się, paliwo będzie żarł. Ale nie potrafiłam się oprzeć i teraz jestem bardzo zadowolona :D

to kiedy nasze slicznotki sie spotkaja?? moze w najblizszym czasie puki sniegu niema:P

moja w pon idzie do warsztatu ale na długi weekand juz chyba będzie więc pewno będe śmigać po mieście jak będzie ładna pogoda to może jakieś fotki zrobie :D
Sert :P widze z Jaworzna :P jakiego koloru masz alfe bo u mnie koło bloku stoi jeszcze jedna 156 :P hihi :D

to napewno niejest moja :P moja stoi w garazu :P
bo nimieszkam w bloku tlyko w domku na dłg.
a ty jaki masz kolor? i mam kolorek granatowy i mam sopilerek na bagazniku a latwo moja rozpoznac bo mam diody wokol lamp z przodu

Amortyzatory
Powrót