Chrzanów ilu nas jest.

witam, też jestem z Chrzanowa, wczoraj spotkałem się z kolegą Natisem88 i rozmawialismy między innymi o alfach z okolicy. Jakby się coś szykowało to jestem jak najbardziej chętny. Czytałem w poście o jakimś wypadzie do stolicy Tatr, na który chętnie bym się wybrał. pozdrawiam

Witam sorki ze nie bylem wczoraj pod MAX-em ale mialem plany juz. Kumpel podobno podbil do was? Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie spotkamy w krotce na jakims spociku :P

Pozdrawiam :)

tak podbił. zapraszamy następnym razem. na pewno fajniej by było w większym gronie

Panowie, no póki jeszcze pogoda jest w miarę i dałoby rade postać i pooglądać nasze alfy wzajemnie :)

to musimy sie dogadac co do terminu :) tylko nie z dnia na dzien tylko tak z 2 dni wczesnie co wy na to? moze w srode ? milo bylo by jak by wiecej alf dolaczylo :P

Pozdrawiam

to musimy sie dogadac co do terminu :) tylko nie z dnia na dzien tylko tak z 2 dni wczesnie co wy na to? moze w srode ? milo bylo by jak by wiecej alf dolaczylo :P

Pozdrawiam
Mi osobiście środa pasuje, a co do miejsca to chyba pod MAXem nie będzie go zbyt dużo.

hmm.. to jakie miejsc by bardziej pasowalo?? A jest moze spot w kraku w ta srode?? bo moze bysmy tam sie wybrali :P

Mi osobiście środa pasuje, a co do miejsca to chyba pod MAXem nie będzie go zbyt dużo.

właśnie wieczorem jest bardzo dużo miejsca pod maxem. tak od 20 jak galerię zamykają. spotyka się tam dużo lokalnych klubow wlasnie wieczorami tylko to tak raz na jakis czas. wczoraj na przyklad bylo paru milosnikow szybkiej jazdy. a co do srody to mi tak srednio pasuje. na godzinke moge wpasc bo o 21 musze na katowice z kolegami leciec. chyba ze juz wczesniej chcecie spocik

Co do godziny spotu to jest jeszcze nie ustalona :) ale tak od 18 spokojnie moge przybyc :) Wiec umowmy sie na srode i o ktorej godzinie by pasowalo??

Pozdrawiam.

ajaj mnie najbardziej pasuje czwartek.. jeśli chodzi o miejsce to w godzinach późniejszych - 19:30 i w górę koło maksa jest sporo miejsca :)

mi czwartek odpada bo do 19 w pracy, a potem mała impreza. jutro nie obiecuje ale powinienem być gdzieś koło 18 w chrzanowie

hm na 18 dzisiaj dam rade się wyrobić, ale na krótko bo na 19 musze być w trzebini :)

Klemens jak coś z tego spotu dzisiejszego wyjdzie to daj mi znac dokladnie co i jak smsem, bo ja teraz jadę po autko dla dziewczyny więc niebędę miał dostępu do neta. dzięki

Witam i jak ze spotkiem dzis ?? widzimy sie i jezeli tak to o ktorej ?

Amortyzatory
Powrót