Chrzanów ilu nas jest.

Własnie jak bedzie to ja sie pisze wyspie sie po nocy i zobacze tutaj czy jest czy nie.A co do Olkusza tak jak pisałem wyzej jak ktos pojedzie i poczeka gdzies w chrzanowie na mnie do 16:00 to sie pojedzie bo samemu to zle a w grupie zawsze razniej.:)

siemka ,panowie macie jakiegoś dobrego machera co mi alfe ogarnie ,głównie chodzi o sprawdzenie na kompie
mamy, ale w Olkuszu Sławek z warsztatu "AutoItalia" jedziesz na Olkusz przez Trzebinię, zakład jest na samym początku Olkusza po lewej stronie, przed basenem, czerwony dach do ziemi na pewno zobaczysz sporo włoszczyzny na podjeździe. Pozdrawiam

P.S. jak chcesz nr telefonu to odezwij się na prv albo gg

polecam chlopa tylko dlugie terminy sa u niego ja jestem u niego umowiony dopiero 14.02, a umawialem sie 1 lutego na wymiane poduszek silnika

Witam polecam Matii ktory jest na stronie 12 i on posiada kompa, prawdopodobnie bedzie 13 w olkuszu i podpinal nie jedna alfe i kasowal bledy itp. pogadaj i moze jakos sie ustawicie.

Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 14:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:30 ----------

jezeli chodzi o mechanika to ja polecam jednego co jest w Chrzanowie, ja tam naprawiam swoja wloszke i ceny sa bardzo atrakcyjne. mechanik jest kolo Oswiecimskiej, nie znam dokladnie adresu ale jak cos to zalatwie go.

pozdrawiam

Tak wiec zapraszamy wszystkich do Olkusza na spot im wiecej tym lepiej :D ja juz sie wpisałem ale czy bede na 100% to nie wiem czas pokaze :D

Witam polecam Matii ktory jest na stronie 12 i on posiada kompa, prawdopodobnie bedzie 13 w olkuszu i podpinal nie jedna alfe i kasowal bledy itp. pogadaj i moze jakos sie ustawicie.

Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 14:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:30 ----------

jezeli chodzi o mechanika to ja polecam jednego co jest w Chrzanowie, ja tam naprawiam swoja wloszke i ceny sa bardzo atrakcyjne. mechanik jest kolo Oswiecimskiej, nie znam dokladnie adresu ale jak cos to zalatwie go.

pozdrawiam

Nie chodzi czasem o tego na ulicy Partyzantów:D tam jak sie skreca na starostwo i jedzie dalej za Okregowa stacje kontroli pojazdow:D

Witam "Preston" mam pytanie jedziesz na ten zlocik do Olkusza ?? Jak tak to mozemy sie gdzieś ugadać na chrzanowie czy w trzebini i ruszyć małą kolumną w strone Olkusza a moze się ktoś dołączy :)

Witam "Preston" mam pytanie jedziesz na ten zlocik do Olkusza ?? Jak tak to mozemy sie gdzieś ugadać na chrzanowie czy w trzebini i ruszyć małą kolumną w strone Olkusza a moze się ktoś dołączy :)

WItam :)
Tak wybieram sie na ten spot :) tak wiec mozemy sie ugadac,tylko ze ja sie wyrobie naj wczesniej na 16:00 zeby gdzies sie spotkac :) moze jeszcze dołaczy do nas Dchedogi i Matii :)

No to nie ma sprawy to się zgadamy jeszcze na forum przed 13 o której, jak i gdzie :) Pozdrawiam

Witam ja w 90% jestem na Tak na tes spocik w Olkuszu ale jeszcze dam znac co i jak, a wiecie moze jaki jest plan ogolnie na ten spot ??

No i prosze cisza spokój nic sie nie dziej :D aż chce sie żyć :D:D Moze za pare lat jakis spociok sobie gdzies zrobimy co wy na to podajcie tylko rok abym obliczył czy mam wolne :D
Drobiazdzek z Olkusza swoja dume sprzeda to pewnie tam tez juz za bardzo spotow nie bedzie :D:D

Witam moje autko jest juz naprawione i mozemy organizowac spociki :P widze ze wszystko ucichlo na forum o spotach itp. Co jest !!!!!!!!!!!

Paliwo podrożało:P A tak serio serio to ja weekendy mam zawalone teraz przez sesje, a najbardziej pasują wszystkim.

Witam.Własnie moze jakis spot by sie zdało zrobic dawno nic nie było,lub niewiem dołaczyc do kogos innego w Bielsku jest jutro spot,tam jeszcze mnie nie widzieli :D:D bo widze ze u nas jak było tak nadal jest czyli lipa.

Witam wszystkich fanów Alfy:) Od 2 miesięcy jestem szczesliwym posiadaczem Belli 156, także bardzo chętnie wybiorę się na jakieś spotkanie, pozdro z Woli Filipowskiej :)

Cześć. Ja choć nie mam Alfy to chętnie przyjade na spota, ponieważ planuje kupno alfy i chciałbym sobie pooglądać na żywca, po dotykać itp:D:D:D

No to panowie jakis spocik trzeba zrobic :) nie wiem jak inni ale ten weekend mam wolny sobota i niedziela :) tak wiec moze cos pomyslimy. Matti zapewne sesja nadal Cie przesladuje :D:D

Amortyzatory
Powrót