Chip tuning w Warszawie

• Autor wątku Autor wątku RAQ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Niżej zamieszczam aktualny cennik...polecam dłubanie grupowe, wychodzi sporo taniej. Pytania o dostepne terminy i zapisy pod numerem telefonu 0-695 892 929

Witam,

tez chetnie zrobie wirusa, ale proponowal bym Vtecha, z doswiadczenia z poprzednim samochodem i paroma innymi ktore tez robil Vtech W-wa, moge stwierdzic ze znaja sie na rzeczy i robia to indwidualnie, a nie jak w VTG gdzie daja wykresy od inncyh samochodow a program daja kazdemu identyczny. : |

Jest jeszcze Masters ale Oni chyba Ceny maja wysokie i wiele innych firm, ale jak robic to dobrze : )

i jak panowie robi ktoś chipa??? może zbierzemy się w 5 i ogien

emiloss19

Witam,

ja również jestem zainteresowany.
Ile mamy zatem osób?

Pozdr.

...szukasz daleko.. a w Polsce mamy jeszcze nowszą technologię:P...która pozwala na precyzyjne strojenie autka pod obciążeniem..jeśli nie możesz podjechać na hamownię...wysyłamy RedBoxa z wpisaną najbardziej optymalną mapą dla danego modelu :) (zapisaną w trakcie chipowania takiego samego auta)
http://gcarsolution.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=8

Ostatnia edycja:
Stronka fajna, szkoda, że tak późno się o niej dowiedziałem, bo już ściągnąłem box z Niemiec.

A u Was na stronie gdzie mogę znaleźć ceny na przyszłość?

...cena katalogowa pewnie by Ci nie przypadła do gustu...od 1290...do 1790zł....ale ale dla forumowiczów to zupełnie inna bajka;)

No ja rozumiem ;)

Ale rozbieżność w cenach i tak jest za duża, bo z Niemiec to jest za pięć stów, a do takiej kwoty byś pewnie nie zjechał ...

PS. Podłączyłem i auto chodzi jak żyleta. Jestem b. zadowolony, więc po co w Posce płacić 1500-2000 zł. Musiałbym być wyjątkowo głupi, żeby się decydować na takie ceny, jak za pięć stów osiągam dokładnie ten sam efekt...

Wiecie o co chodzi? ;)

a jakby to cenowo wygladało na dzien dzisiejszy w benzyniaku? jakie byłyby to koszta?

...koszta duże...przyrosty znikome...żeby nie powiedzieć żadne :(

z tego co sie orientuje to w 2.0ts(150KM) po chipie jest 168KM, wiec przyrost jako taki jest, a na benzynke taki przyrost robi swoje...tylko ciekawe jakie teraz to sa koszta...

---------- Post dodany o godzinie 14:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:27 ----------

szło by to jakos w forum taniej zrobic?jakby co?

...jeśli się da...to się zrobi...osobiście nie robiłem, więc jak się dowiem to dam Ci ofertę :) ...bo w katalogu protokołów komunikacyjnych TS nie widzę...

a kto się podejmie zrobienia programu dla mnie? Auto z seryjnym nie ma już nic wspólnego, dlatego przed przyjechaniem na strojenie wolałbym z kimś pouzgadniać szczegóły..

z tego co sie orientuje to w 2.0ts(150KM) po chipie jest 168KM, wiec przyrost jako taki jest, a na benzynke taki przyrost robi swoje...tylko ciekawe jakie teraz to sa koszta...

---------- Post dodany o godzinie 14:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:27 ----------

szło by to jakos w forum taniej zrobic?jakby co?
..możemy zrobić...cena katalogowa 1490...dla forumowicza 1000:)..ale przyrostu na 168 nikt nie zagwarantuje...chociaż kto wie:rolleyes:

a kto się podejmie zrobienia programu dla mnie? Auto z seryjnym nie ma już nic wspólnego, dlatego przed przyjechaniem na strojenie wolałbym z kimś pouzgadniać szczegóły..
...nie widzę problemu z dostrojeniem...chyba że ECU usunąłeś:cool:

Amortyzatory
Powrót