Chip tuning w Warszawie

• Autor wątku Autor wątku RAQ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

RAQ

Guest
Witam mam propozycje na chip tuning.Jak bylismy w kilka osob na hamowni w Warszawie to kilka osob oferowalo zapisy na tuning czy dalej jest to aktualne??

pozdrawiam

Gdzie chcieliście to zrobić ? Ja chyba sam wybieram się do Unitronica.

Jaka cene oni krzycza??Bo w Kreatorze Mocy powiedzieli ze jezeli przyjada min 4 samochody to 800zl od fury.Tylko nie wiem bo ostatnio kumpel robil w kreatorze passata b5 i narzekal musial w Vtechu poprawiac mape bo w Kreatorze mu rwalo na obrotach.

Jak znajdziecie tanio w Warszawie chipa to możecie na mnie liczyć jak trzeba więcej osób. 800 zł to super cena, tylko nie wiadomo jak z ta jakością :/.

No wlasnie ale mowil ze maja dobre mapy do Alf zreszta jak by zje....li to troche osob by mieli na glowie :) jeszce z 2 osoby i by bylo troszke wiecej pod maska :)800zl to dobra cena

w razie czego, ja się piszę, proponuję jednak Rogalottiego :)

No ale wy chcecie zawirusować traktorki a ja swoją benzynkę i dlatego noszę się z zamiarem wizyty w Unitronicu bo oni V-ki już robili .

cena na pewno będzie atrakcyjna, ale wątpię abyśmy zebrali ekipę. Taki sam temat rzuciłem dużo wcześniej na innym forum, to prawie nikt nie odpowiedział:confused:

Narazie jest nas 4 + Superjahu007 w benzynce.Z tego co wiem to dolaczyl by jeszcze jeden kolega w Punto JTD .takze 6 osob.Pytanie ile tam by nas chcieli widziec bo w Kreatorze mocy min 4 osoby,takze juz mamy,ale nie jestem przekonany co do nich.Tak jak pisalem koledze w passacie spieprzyli -u siebie bym tak nie chcial.

Narazie jest nas 4 + Superjahu007 w benzynce.Z tego co wiem to dolaczyl by jeszcze jeden kolega w Punto JTD .takze 6 osob.Pytanie ile tam by nas chcieli widziec bo w Kreatorze mocy min 4 osoby,takze juz mamy,ale nie jestem przekonany co do nich.Tak jak pisalem koledze w passacie spieprzyli -u siebie bym tak nie chcial.

no więc tak, kolega Rogalotti obiecał że w tym tygodniu do mnie zadzwoni, ale dziś mamy już piątek i cisza........ z tego co mówił, to ma zajęte terminy do końca miesiąca ......:eek: napewno dobrze robi, ale przy takiej fabryce chyba będzie lepiej jak porozmawiam ze znajomym z Alta Racing, który robił mi program w poprzednim samochodzie i byłem zadowolony. Tylko bardzo proszę osoby, które są zainteresowane o zgłaszanie się do mnie PW z podaniem numeru kontaktowego. Jak rzeczywiście będzie nas mała garstka, to będę ustalał szczegóły. Czekam na kontakt !

JA tez, ja tez!
Tylko jesli chodzi o moje auto to najchetniej jakos pod koniec czerwca, bo mam jeszcze do zrobienia pare rzeczy, tzn sprzeglo wymienic bo to slizga si ejuz i przeplywkę nowa wstawic bo pojawiaja sie błedy. Do tego czasu moja Alfka bedzie gotowa w 100% na przyjecie zastrzyku mocy :)

A do Rogala nawet sam dzis napisalem....zanim zobaczyłęm ten temat :o

P.S aaa wy mowice o Alta RAcing.....tam to ja raczej nie pojade....Sorki nie dokladnie przeczytałem....

Ostatnia edycja:
JA tez, ja tez!
Tylko jesli chodzi o moje auto to najchetniej jakos pod koniec czerwca, bo mam jeszcze do zrobienia pare rzeczy, tzn sprzeglo wymienic bo to slizga si ejuz i przeplywkę nowa wstawic bo pojawiaja sie błedy. Do tego czasu moja Alfka bedzie gotowa w 100% na przyjecie zastrzyku mocy :)

A do Rogala nawet sam dzis napisalem....zanim zobaczyłęm ten temat :o

P.S aaa wy mowice o Alta RAcing.....tam to ja raczej nie pojade....Sorki nie dokladnie przeczytałem....

ja chciałem do Rogala, ale cholernie ciężko o terminy ..... a dlaczego nie chcesz do Alta Racing jechać ?

No ale wy chcecie zawirusować traktorki a ja swoją benzynkę i dlatego noszę się z zamiarem wizyty w Unitronicu bo oni V-ki już robili .

ja chciałem do Rogala, ale cholernie ciężko o terminy ..... a dlaczego nie chcesz do Alta Racing jechać ?

Alta racing jakos nie przemawia do mnie, poza tym gdzies slyszalem ze wkladaja gotowe programy...Rogal powiedzial mi ze polowa czerwca jest jak najbardziej realna, wiec poczekam sobie, i tak musze jeszcze sprzeglo zrobic.

W wolnychssakach przyrosty mocy i momentu po samym programie są tak nieznaczne że jest to nieopłacalne moim zdaniem .Pzdr
To tylko sie tak wydaje , bo tu niechodzi o duzy przyrost mocy tylko o podciągniecie silnika do wyzszych obrotów przy wzroscie mocy i momentu o jakieś 10 %
To jest opłacalne

Autodelta sprzedaje gotowe czipy.. wg ich strony dla 155 V6 przyrost mocy to okolo 10-11KM i rev-limit na 7200.

W sumie rozwiazanie wygodne, bo zamawiasz i dostajesz... i cena okolo 900PLN + przesylka. Wiadomo, ze to nie to samo co strojenie indywidualne i pomiar na hamowni (chociaz tez nie wiadomo czy stroja indywidualnie, czy tylko wgrywaja gotowy soft).

Link:http://www.autodeltashop.com/product_info.php?cPath=26_54&products_id=192

Amortyzatory
Powrót