R
RAQ
Guest
Witam mam propozycje na chip tuning.Jak bylismy w kilka osob na hamowni w Warszawie to kilka osob oferowalo zapisy na tuning czy dalej jest to aktualne??
pozdrawiam
pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w razie czego, ja się piszę, proponuję jednak Rogalottiego![]()
Narazie jest nas 4 + Superjahu007 w benzynce.Z tego co wiem to dolaczyl by jeszcze jeden kolega w Punto JTD .takze 6 osob.Pytanie ile tam by nas chcieli widziec bo w Kreatorze mocy min 4 osoby,takze juz mamy,ale nie jestem przekonany co do nich.Tak jak pisalem koledze w passacie spieprzyli -u siebie bym tak nie chcial.
JA tez, ja tez!
Tylko jesli chodzi o moje auto to najchetniej jakos pod koniec czerwca, bo mam jeszcze do zrobienia pare rzeczy, tzn sprzeglo wymienic bo to slizga si ejuz i przeplywkę nowa wstawic bo pojawiaja sie błedy. Do tego czasu moja Alfka bedzie gotowa w 100% na przyjecie zastrzyku mocy
A do Rogala nawet sam dzis napisalem....zanim zobaczyłęm ten temat
P.S aaa wy mowice o Alta RAcing.....tam to ja raczej nie pojade....Sorki nie dokladnie przeczytałem....
A pytałeś za ile? Może i ja bym się skusiłNo ale wy chcecie zawirusować traktorki a ja swoją benzynkę i dlatego noszę się z zamiarem wizyty w Unitronicu bo oni V-ki już robili .
To tylko sie tak wydaje , bo tu niechodzi o duzy przyrost mocy tylko o podciągniecie silnika do wyzszych obrotów przy wzroscie mocy i momentu o jakieś 10 %W wolnychssakach przyrosty mocy i momentu po samym programie są tak nieznaczne że jest to nieopłacalne moim zdaniem .Pzdr