Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja mogę się wypowiedzieć na temat ceramizera do układu wspomagania. Kupiłem właśnie z tej stronki i zaaplikowałem do Puga. Mam w nim problem z układem wspomagania. Mianowicie jest luz na kolumnie co objawia się niesympatycznym stukiem w kolumnie przy skrajnie skręconych kołach i przejeżdżaniu po nierównościach. Kolumna i tak jest do wywalenia bądź regeneracji więc nie miałem nic do stracenia. I nie chodziło mi o to żeby ceramizer mi to naprawił tylko do sprawnego auta tego bym nie zaryzykował nalać a tu z czystym sumieniem mogłem spróbować. A nóż pomoże. Efekt?
Stuki są wyraźnie mniejsze, jakby pomogło ale za to kierownica chodzi znacząco ciężej. Tak więc z tym punktem na ich stronie że kierownica lżej będzie się kręcić to byłbym powściągliwy![]()
info@ceramizer.pl napisał:Witam,
W temacie preparatu CK do układu wspomagania instrukcja którą pan wspomina jest pewnym wzorcem.
Działanie preparatu będzie w pełni skuteczne jeżeli da pan preparatowi rozdystrybuować się po układzie.
Jak najbardziej - można zastąpić kręcenie w miejscu spokojną jazdą ( nie sportową).
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Ceramizer.pl
A musiałeś im udowodnić jakoś że kupiłeś i zaaplikowałeś?