Brerrrrra V6

bardzo mi sie podoba twoja ALA hm ale fajny filmik tez bym swoja tak po śmigał po takim placyku hehe

jest śliczna taka Mi się marzy jak będziesz kiedyś sprzedawał to daj znac :cool:

Bella u lekarza. Wymieniona rok temu w ramach rękojmi pompa wspomagania nie wytrzymała nawet roku. Zdążyłem skorzystać z gwarancji na część w ostatniej chwili - konkretnie ostatniego dnia ;) Będzie jeden niepokojący odgłos mniej.
Pozostało koło dwumasowe, ale tak jak prędzej pisałem - da się z tymi mini wibracjami pojeździć z rok lub nawet i dwa. Może nawet zdążę w naturalny sposób sprzęgło zużyć.

Poza tym muszę pilnie oczyścić tylne klocki, bo piszczą. (pozdrowienia dla marekm! :P)
W planach też DRL wspólnie z kilkoma osobami: http://www.forum.alfaholicy.org/styling_body_kit/62744-159_brera_ringi_dlr_projekt.html
Na wiosnę zdejmuję zderzak, odnawiam kratki wlotowe i przy okazji odizoluję dolot. Chcę też w końcu przyciemnić szybki.

To tyle. Na deser fotka:
fds.jpg

W tej chwili trwa przepychanka między dwoma ASO i FAP kto ma za to zapłacić ;) Myślę jednak, że tydzień im starczy.

Nic dziwnego, w Biłgo aż się gotowało w zbiorniku więc i pompa letko nie miała:P

Brera była na badaniach ;) Lekarz zrobił pomiary i oto co wyszło:

brera.jpg

:crazy_pilot:

Brera mi fochy strzela :( Tyle dla niej robię, dostała nowy akumulator, a ona sygnalizuje, że chciałaby nowe koło zamachowe... Zdzira!
A gdy jej powiedziałem, że z tym kołem to dobry rok można poczekać, to mi przestała CD czytać.
No nic - z uczuciem nie wygrasz. Kupiłem jej biżuterię:

Pokaż załącznik 39216
Kupilem taki sam na zeszlorocznych targach w Frankfurcie,przy stanowisku Alfy.Elegancki...dopoki nowy,szybko sie brudzi.Pozdrawiam

Jonek :) Mam wrażenie że wynik troszkę ponad serię wziął się z niskiej temp otoczenia (tylko 6st) :P Ale seria jest utrzymana i to najważniejsze ;)

Brera była na badaniach ;) Lekarz zrobił pomiary i oto co wyszło:

Pokaż załącznik 44714

YonasH, piękne wyniki badań ma moja ulubienica Brera:) z jej marudzeniem musisz się pogodzić, a nawet je polubić;) z nią jest dokładnie tak, jak ze zjawiskowo piękną kobietą;)

:crazy_pilot:

YonasH, piękne wyniki badań ma moja ulubienica Brera:) z jej marudzeniem musisz się pogodzić, a nawet je polubić;) z nią jest dokładnie tak, jak ze zjawiskowo piękną kobietą;)

Amortyzatory
Powrót