Brerrrrra V6

Mocne słowa, jak na właściciela przerdzewiałego Fiata Tipo, leczącego swoje niespełnione marzenie o V6 krytykowaniem innych w onetowym stylu...

widzę, że jest ci bardzo przykro, że nieco już przerdzewiały, z racji wieku, fiat tipo może dawać więcej radości z jazdy ;-)
rzecz w tym, że ja nie krytykuję swoich niespełnionych marzeń... miałbym je niszczyć i dyskredytować? czy może miałbym być przesiąknięty chorą zazdrością? nic z tych rzeczy. ładnie o sobie zaświadczyłeś.

Hyena - często Twoja krytyka pokrywa się z moją, ale w tym wypadku muszę powiedzieć - po prostu pierdolisz i szukasz zaczepki. W tym wypadku brak jest konstruktywnej krytyki, a złośliwość kłująca w oczy.

To, co komu, ile daje radości z jazdy, to dla mnie bardzo subiektywna. Jednemu jeździ się świetnie BMW M3, innemu Brerą, a jeszcze innemu Polonezem.

Hyena - często Twoja krytyka pokrywa się z moją, ale w tym wypadku muszę powiedzieć - po prostu pierdolisz i szukasz zaczepki. W tym wypadku brak jest konstruktywnej krytyki, a złośliwość kłująca w oczy.

To, co komu, ile daje radości z jazdy, to dla mnie bardzo subiektywna. Jednemu jeździ się świetnie BMW M3, innemu Brerą, a jeszcze innemu Polonezem.

konstruktywna to tu miała być jedynie uwaga dotycząca ringów
reszta to jedynie taki frasunek, którym na głos zastanawiam się o co chodziło Yonashowi z tym Fiatem Tipo :)
każdy kanciasty pojazd na drodze mija z taką pogardą dla właściciela, czy co?

Brera V6 kolegi Yonasha wymiata i zamiata...

...ale co do ringów - Panowie, umówmy się - pewne rzeczy Alfie po prostu nie przystoją :)

Brera V6 kolegi Yonasha wymiata i zamiata...

...ale co do ringów - Panowie, umówmy się - pewne rzeczy Alfie po prostu nie przystoją :)
Dzięki!
I za opinię o aucie i za kulturalną, wyważoną, nie-onetową o ringach :)

Będzie tych ringów w Polsce do lata ponad tuzin, więc przyzwyczajajcie się ;)

Dzięki!
I za opinię o aucie i za kulturalną, wyważoną, nie-onetową o ringach :)

Będzie tych ringów w Polsce do lata ponad tuzin, więc przyzwyczajajcie się ;)

moja wypowiedź była kulturalnie niewyważona? chyba dlatego, że nick autora to HyenaHF
bezguście się szerzy, a ty się tym usprawiedliwiasz?

Nie ma co marudzić, Brera Yonasha robi robotę i tyle, na zlocie prezentowała się super i był to/jest bardzo charakterystyczny samochód..
Ringi IMHO pasują, może i jest to patent Audi ale w tym samochodzie wiochy nie robi - szczególnie że będzie to porządna rzecz a nie listewka diodowa pod lampą.. :|
Pogratulować i oby tak dalej :P.
Lecisz na zlot 2012 ?

Ja jeszcze raz napiszę od siebie, jako argument na nie. Owszem ,te ringi robiłyby robotę, ale nie po 3 sztuki w każdej lampie... No ludzie, co z Wami?

No a jeden ring by dobrze wyglądał w lampie? Albo żaden albo trzy.

Alfę pamiętam dobrze ze Zlotu w Suścu i toru w Biłgoraju.
Zazdroszczę Ci Yonash:)

Ostatnia edycja:
Z tymi ringami to oczywiście się machnąłem, myślałem o BMW napisałem o Audi, ale i tu dioda i tu dioda :P

Brera piękna, ten kolor spasowany z tymi felgami GRRRRRRR
Gdyby kiedyś wpadł Ci do głowy głupi pomysł sprzedaży tego auta, daj znać :P

Amortyzatory
Powrót