Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z całym szacunkiem, ale trzeba mieć nieźle we łbie nasrane, żeby takie tłumiki do 156 montować.
Mi te cadamuro wioską trącająNa allegro czasem są te zderzaki.
i mi osobiscie tez sie nie podobaja przodnie zderzaki cadamuro... ladnie wygladaja fabryczne z jakas dyskretna dokladka![]()
Nawet jeżeli jest to ori GTA, to jest szerszy, niż w zwykłej 156. Spryskiwacze były w niektórych wersjach Distinictive, lub w tzw pakiecie zimowymNooo
Ludzie to mają fantazje xD
Ale tak poważnie to jest GTA czy nie jest?
Ciekawe czy da się podciagnac jakoś spryskiwacze do wersji która ich nie miała![]()
kolego nie pasuje bo prawdziwe GTA jest szersza! ja ogładałem jedna 147 ze zderzakami od GTA i własciciel mówił ze trochę musiał ciać i spawać!teraz jezdzi nim kolega Shaqoo a tu link do jego Belli http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/113379-1_9_jtd_8v.htmlCzy przedni zderzak od Alfy Romeo 147 GTA będzie pasował do przedliftowej wersji?