• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Body kit do alfy

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z całym szacunkiem, ale trzeba mieć nieźle we łbie nasrane, żeby takie tłumiki do 156 montować.
No, ale ja się nie znam, bo ja jak my wszyscy jestem tylko pajacykiem okupującym dział tuningu na alfaCHolikach.
BTW, gdyby ten niepełnosprytny właściciel najcudowniejszej Alfy pod słońcem faktycznie stanął na światłach obok wspomnianej hondy type-r (np. Civic), niestety musiałby zejść na ziemię, ale przecież on zna się na Alfach, a nie na fizyce...
O bzdurach na temat hamulców, które to "znafca" wypisuje wspominał nie będę, bo znów śmiech mnie ogarnia...
Pozdrawiam.
- Rafał

Te auto należało kiedyś do kogoś z forum jeździło te auto po Będzinie widziałem nawet na żywo na prawdę fajnie zrobiona z resztą moja poprzednia alfa wyglądała praktycznie identycznie sam ją tak przerobiłem i wyglądało to zacnie i zwracała na siebie uwagę :)

Mi te cadamuro wioską trącają :P Na allegro czasem są te zderzaki.

i mi osobiscie tez sie nie podobaja przodnie zderzaki cadamuro... ladnie wygladaja fabryczne z jakas dyskretna dokladka;)

i mi osobiscie tez sie nie podobaja przodnie zderzaki cadamuro... ladnie wygladaja fabryczne z jakas dyskretna dokladka;)

Ja uważam że jak jest cały bodykit cadamuro to aż tak tragicznie to nie wygląda, ale mnie bardziej się podoba bodykit typu GTA

cadamuro jak najbardziej, ale tylko przód. Progi i tył jakoś mi nie podchodzą.
U mnie będzie połączenie przód- cadamuro, progi- sportpack a tył orginalny z jakąś małą dokładką.

edit.

Może ktoś rzucić okiem czy to oryginalny zderzak od GTA? :)

attachment.php

Załączniki

• gta1.jpg
    gta1.jpg
    51.2 KB · Wyświetleń: 367
Ostatnia edycja:
Nooo :D
Ludzie to mają fantazje xD
Ale tak poważnie to jest GTA czy nie jest? :p
Ciekawe czy da się podciagnac jakoś spryskiwacze do wersji która ich nie miała :)

Ostatnia edycja:
Nooo :D
Ludzie to mają fantazje xD
Ale tak poważnie to jest GTA czy nie jest? :p
Ciekawe czy da się podciagnac jakoś spryskiwacze do wersji która ich nie miała :)
Nawet jeżeli jest to ori GTA, to jest szerszy, niż w zwykłej 156. Spryskiwacze były w niektórych wersjach Distinictive, lub w tzw pakiecie zimowym

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Błotniki od GTA i można montować :)
Jest jakis wiekszy problem z montażem blotnikow od gta w zwyklej 156?

Ostatnia edycja:
Czy przedni zderzak od Alfy Romeo 147 GTA będzie pasował do przedliftowej wersji?

Ostatnia edycja:
Ciężko w Polsce kupić dobry body kit 147 GTA, a zderzak łatwiej, ale jak widać nic z tego

Masz dwie opcje szukasz zderzaka od Dzi Ti Aj + nadkola albo kupujesz zderzak do cywilnej wersji GTA look od kolegow z AutoDS. Sa na forum poszukaj

Wymazane sadzą z wydechu twojego JTDka

Amortyzatory
Powrót