Body kit do alfy

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Zderzak bardzo dobrze prezentuje się na AR156, i ten podwójny wydech do tego:)
Obawiam się że dostępny tylko u tunera Autodelty, a tam ceny jak z kosmosu, na pewno nie będzie pasować do zwykłej 156 bez reszty body kitu poszerzającego, bo będzie zbyt szeroki. Jeśli by ktoś taki sam zrobił, tylko do nadwozia bez poszerzeń to by pewnie było wielu chętnych. Jak dla mnie takie poszerzenia tu nie pasują bardziej oryginalne tylne błotniki Gta, są zaledwie 1.5cm szersze od zwykłej 156 a wygląda to rewelacyjnie.

no można

zapomniałem napisać "trochę"

musze zagadać ile bedzie chcial za niego :) a ten od bociana to mozna sobie go do calibry zamontować:)

I to się właśnie nazywa stereotypowe myślenie...
bo dla niektórych jak na alfie to już jest super

a dupa

wg mnie nadal jest gówniany i tyle ( ten z mojego linku niewiele się różni od tego z fotki )
ale oba są ...

Ja bym się jednak upierał, że różnice są dość znaczne :)
A co do stereotypowego myślenia to się słyszy co chwilę, że jak coś jest brzydkie do nadaje się do Calibry. Opel Calibra w swoim czasie był niezwykłym samochodem - wymieniając np. współczynnik oporu powietrza, który do dzisiejszego dnia trudno osiągnąć w seryjnych samochodach. Drzwi bez ramek, które nawet dziś są rzadkością. Mnie się zawsze Calibra podobała i nic tego nie zmieni, a to że ktoś zamontuje sobie nie wiadomo co na niej to już inna kwestia. Dla mnie nie świadczy to źle o samochodzie a o właścicielu.

P.S. W Tajlandii przebudowywują Calibrę w zaskakujący sposób :)
71.jpg

Ostatnia edycja:
Ja bym się jednak upierał, że różnice są dość znaczne
no fakt 0 jedno gówno jest corne a drugie brązowe

oba nijakie

ale to tylko moje zdanie

piotras już mo udawano GTA i tyla mu powinno starczyć ( o ile jeszcze ją ma - bo co chwila jest ogłoszenie o sprzedaży )

a Calibra - no tyż mi się dawno tymu podobała

mam gosciu chcial kupic z forum ale po wimianie zawiechy calej szkoda sprzedac dobrego auta takze sie jeszcze nia poawie:) i nie jedengo dziadka co kupil se auto za 200 000 tys zrównam z blotem :D:D:D:

aaaa ... jak od Mario to juz wszystko wiem, dzieki :) ale jednak scudetto sie troche rozni ... w tej czerwieni jest jakby puste

Ostatnia edycja:
Witam. Orientuję się ktoś gdzie mogę nabyć body kit firmy Zender do Alfy 166 ?

koledzy mam takie pytanie na które nie mogę znaleźć odpowiedzi ani na forum, ani w necie... poszukuje jakiegoś zestawu body kit, lub oddzielnych części, nakładek na zderzaki itd. do 159. Z góry dziękuje :D

Amortyzatory
Powrót