maciek 2
Użytkownik
do tych ledów nie trzeba nic przerabiać a świecą rewelacyjnie mam u siebie.https://pl.aliexpress.com/item/Hlxg-...835239421.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
do tych ledów nie trzeba nic przerabiać a świecą rewelacyjnie mam u siebie.https://pl.aliexpress.com/item/Hlxg-...835239421.html
Jaki koszt tych nakładek? [MENTION=30723]Patryczos[/MENTION]
patryczos a ty juz zamontowales ledy doszly juz?

Dziękuję. Ciężko mi będzie powiedzieć ponieważ brałem LEDy na przymiarke i w zależności od tego jak świecą i czy mieszczą się w lampie to takie zebrałem zusammen do kupy i kupiłem. Cześć miałem jeszcze z allegro od xenony_waw ale od nich większość szybko przestała działać. Chyba 2-3 sztuki tylko ostały się od nich. Natomiast ze sklepledowy.pl może pomocne będzie to, że sztuka kosztowała 10-15 złCześć, jakie dokładnie kupiłeś ledy na pozycyjne i podświetlenie tablicy z sklepledowy.pl ?
Pełno tego i nie wiadomo co wybrać, a skoro byłeś osobiście w sklepie to pewnie solidnie doradzili.
Piękna Bella
Pozdrawiam
W ASO Mitsubishi, koszt 99zł. Seryjny klocek z Trw mial tylko w połowie naklejoną podkładkę.Gdzie kupiłeś i za ile te podkładki ? czy seryjny klocek miał jaką matę/podkładkę naklejoną ?
W ASO Mitsubishi, koszt 99zł. Seryjny klocek z Trw mial tylko w połowie naklejoną podkładkę.
![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
W mojej 166 jeżdżę z blaszkami od lata i na letnich alu 18" była cisza. Teraz założyłem zimowe alu 16" i wyobraź sobie, że hamulce znów zaczęły piszczeć nawet z blaszkami
Zastanawiam się czy nie rozebrać i nie złożyć właśnie na sucho bo wcześniej też dawałem smar.