• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Black 159 by Patryczos

Mały gadżet, a cieszy. Oryginalne dywaniki ze 159. Zawsze mi ich brakowało we wnętrzu :)
203.jpg

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Ledy w śniegu

110.jpg

Szkoda że bez homologacji
Dokładnie, szkoda ze jej nie ma. Świecą świetnie w każdych warunkach. W końcu 159 znowu ma światła mijania, które oświetlają drogę. Poza tym światła wyregulowane i nikomu krzywdy nie robią, a w "9" powinny być standardem

Z dziennika pokładowego:
- 12.12.18r. wymiana przegubu lewego zewnętrznego.

A z przyjemności: jedzie do mnie już taki kombajn i to na polskich saniach :P

Jest na Androidzie, 2GB RAM, wbudowane 16GB, wi-fi, bluetooth, GPS, USB, SD + sterowanie z kierownicy. O efektach dam znać po montażu :)

138.jpg

Hejka,koniecznie się pochwal bo też szukam czegoś sprawdzonego,ale narazie na nic niemogę się zdecydować. Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Ostatnio trochę mniej pisałem, ale to nie znaczy, że nic się nie działo :) W belli wpadło trochę zmian, wizualnych i gadżeciarskich. Przede wszystkim na nowy sezon wpadną nowe koła - 19" z pakietu Ti z oponkami jak w czerwonej GTV - z tym, że 2x Pirelli P Zero Nero GT i 2x Pirelli P Zero Nero (bez "GT" :P):

Poza tym nowa stacja multimedialna została uruchomiona i tu mega pozytywne zdziwienie: działa super płynnie, sterowanie z kierownicy działa, a do tego można jednocześnie odpalić Janosika, Youtuba czy np. radio i wszystko działa jak należy:

Dzisiaj dodatkowo będzie podłączana kamerka cofania:

I tak na deser - rejestrator jazdy Xiaoyi Yi z Wi-fi dzięki któremu można łączyć się i mieć podgląd na telefonie czy stacji multimedialnej:

A myślałem, że to ja jestem gadżeciarzem :).
Pozdrawiam.
Rafał

Czyli wracasz do starych, dobrych "pająków" - odcień zostaje jak foto czy będziesz modzić? Co do stacji multi, super sprawa - gdybym nie miał B&M to też już dawno bym o tym myślał ;)

Czyli wracasz do starych, dobrych "pająków" - odcień zostaje jak foto czy będziesz modzić? Co do stacji multi, super sprawa - gdybym nie miał B&M to też już dawno bym o tym myślał ;)
Na 2019 zostaje poki co taki kolor - oryginalny srebrny. Jak zostaną ze mną na dłużej to na pewno wpadnie grafit. A stacja odmienila pod względem gadzeciarskim 159 o 180 stopni: mapy Google, Janosik, mp3, microSD, kamera cofania, Wi-Fi, bluetooth i całą masa innych bajerów : )

Pokażesz na nagraniu jak to działa bo szukam czegoś podobnego i jest tego tak dużo że ciężko na coś się zdecydować :)

Zrobisz jakąś prezentację tej stacji? Jestem ciekaw jak wygląda działanie tego, jakość kamerki cofania. Nawigacja to mapy google?
Jak się ekran prezentuje? Rozdzielczość trochę mała mi się wydaje, ale może nie przeszkadza to w samochodzie.

Pozdrawiam :)

W wolnej chwili porobie zdjęcia albo nagram filmik jak to śmiga. A śmiga bardzo płynnie. Ani razu się nie zaciela, a działają jednocześnie np. Mapy Google, Janosik i odtwarzanie mp3 lub radio :)

A tym czasem wpadł nowy zestaw zimowy i na tyle mi się spodobał że chyba zostanie ze mną na dłużej. A jak Wam się podoba?

373.jpg
374.jpg

No Panie lakier masz petarda! Bardzo ładnie na tych obręczach, jednak cały czas nurtuje mnie jedno,co Cię tak wkurzyło w felgach od Giuli że postanowiłeś się z nimi rozstać [MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] ;)

No Panie lakier masz petarda! Bardzo ładnie na tych obręczach, jednak cały czas nurtuje mnie jedno,co Cię tak wkurzyło w felgach od Giuli że postanowiłeś się z nimi rozstać [MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] ;)

Dziękuję bardzo. O lakier faktycznie dbam, auto praktycznie 24h jest garażowane + nawet w zimę regularnie jest myte.

Te obręcze aż tak bardzo do mnie nie przemawiały dopóki ich nie założyłem, a teraz wzroku nie potrafię od nich oderwać.

A felgi z Giulii to był faktycznie ideał i nic mi w nich nie przeszkadzało. Natomiast z ich sprzedaży kupiłem na chwilę obecną:

- koła 19" Ti,

- praktycznie nowe opony do drugiego wozidła - czerwonej AR GTV,

- stację multimedialną z kamerą cofania do 159,

- i została mi ładna sumka na odświeżenie tylnego zawieszenia, tylnych ograniczników drzwi, tylnych tarcz i klocków itp.

Czysta kalkulacja, a poza tym od zawsze koła 19" Ti bardzo mi się podobały :)

Amortyzatory
Powrót