Patryczos
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo GTV 2.0 JTS 165KM ; GT 1.9 JTDM 150KM ; Stelvio 2.0 Q4 280KM
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No i w końcu gotowe. Ostatecznie wpadła hydrografika z fakturą "carbon", ale odcieniem przypominającym "piano black". Świetna robota od Water Graphic Design - Hydrografika śląsk - polecam! Nie mogę doczekać się już efektu na samochodzie![]()
Pokaż załącznik 248189Pokaż załącznik 248190Pokaż załącznik 248191Pokaż załącznik 248192
W kawałkach wygląda nieźle
Ciekaw jestem ostatecznego efektu po zamontowaniu.
Pozwolisz że się wtrące w Twoją myśl...zrobiłeś program na 241km i czujesz różnice? zapewne tak ale uwierz mi z 9tki i tak nie zrobisz rajdówki,w 1.9 8V instalujesz DOBRY wirus na 167 z jeszcze lepszym niutkiem w okolicach 500et pod warunkiem że masz Oki skrzynie plus sprzęgło i niema się czego wstydzić. Stosunek masy do mocy. Pozdrawiam. PS.jak będziesz w okolicach Krakowa to daj znać a udowodnie Ci że jest OK.Czy 120 KM do wagi auta nie jest za mało ? Ja od razu szukałem 2,4 bo waga auta a silnik 1,9 to musi mieć się czym odpychać i dla mnie 120 km i 1,9 to za małoWybór padł 2,4 211 km już jest 241 KM i 550 Nm
![]()
Moim zdaniem na zdjęciach wygląda jakby coś poszło nie tak jak trzeba. Np obwódka zegarów. Może to kwestia zdjęcia lub słabo przygotowany podkład pod hydro.
Czy 120 KM do wagi auta nie jest za mało ? Ja od razu szukałem 2,4 bo waga auta a silnik 1,9 to musi mieć się czym odpychać i dla mnie 120 km i 1,9 to za małoWybór padł 2,4 211 km już jest 241 KM i 550 Nm
![]()
a ja myślałem, że już fotki w samochodzie zobaczę
Pozdrawiam.
- Rafał
Już dawno by były, ale zamówiłem jeszcze nowy mieszek dźwigni zmiany biegów ze skóry perforowanej z czerwoną nicią, ale forumowy obszywacz delikatnie mówiąc dał ciała...Dlatego dopiero wczoraj wieczorem zamówiłem na allegro u gościa polecanego przez Belfra i czekam na ten mieszek. Jak dojdzie to składam ostatni element układanki i cyknę fotki całości![]()
No i w końcu gotowe. Ostatecznie wpadła hydrografika z fakturą "carbon", ale odcieniem przypominającym "piano black". Świetna robota od Water Graphic Design - Hydrografika śląsk - polecam! Nie mogę doczekać się już efektu na samochodzie![]()
Pokaż załącznik 248189Pokaż załącznik 248190Pokaż załącznik 248191Pokaż załącznik 248192