FilipoInzhagi
Użytkownik
Cóż można powiedzieć ...zajebiście!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie no czarna na srebrnych...urywa tyłek dla mnie SZTOS!O znalazłem![]()
![]()
![]()
Wysłane z HUAWEI P9 lite
A dobrze, chwalę sobie. Topowy model Nexena, cena jeszcze przyzwoita. Nie miałem z nimi żadnych problemówJak oponki się sprawdzają? Właśnie się nad takimi zastanawiam 225/45/18
Czyli masz tak jakby ET=14. To u mnie przy Et34 i dystansie 20mm wyszło by dokładnie to samo tj ET=14. Nic nie ociera z przodu? A ile masz z tyłu?Ja u siebie na przodzie mam dystans 16mm przy feldze 8,5 i et 30
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Świetna fotka i piękna Bella, z obliczeń wynika że 17mm powinno się przyjąć idealnie z przodu, więc wydaje mi się że napewno jej to nie zaszkodzi. Jeżeli masz 20mm a chcesz 17mm to możemy zrobić wymianę ze szpilkami. Ja mam 15 plus kołnierz 2 od mTechnixa . PozdrawiamMajówka![]()
Myślę czy nie dać na przód dystansow 20mm - felga 8,5" et34, co myślicie?
![]()
Wysłane z HUAWEI P9 lite
Jak byś dał dystans 20mm ,to miałbyś identyczne et jak u mnie. Nic nie przyciera. Myślałem zeby nawet dać więcejCzyli masz tak jakby ET=14. To u mnie przy Et34 i dystansie 20mm wyszło by dokładnie to samo tj ET=14. Nic nie ociera z przodu? A ile masz z tyłu?
Wysłane z HUAWEI P9 lite
No ale musi dać coś z tyłu bo będzie szerzej przód stać niż tył. Miałem tak przy Kornikach u siebie ale dziwnie to wyglądało.Jak byś dał dystans 20mm ,to miałbyś identyczne et jak u mnie. Nic nie przyciera. Myślałem zeby nawet dać więcejZ tyłu mam 8 mm i przy obciążonym tyle przy przejeżdżaniu przez zwalniacze ,czasami coś delikatnie przytrze. Jak nie miałem z tyłu dystansu ,to nic nie przycieralo.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka