• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Black 159 by Patryczos

Po co bawicie się w żarówki. Kupcie od razu ledy oplowskie. Mam od 3 lat i nic nie miga bo nie ma co.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Scudetto z Giulii odpuszczam. To był tylko chwilowy pomysł, ale nie napotkałem nic sensownego, a wychodzę z założenia "go big or go home" [emoji6]
Zabrałem się ponownie za wymianę żarówek LED wewnątrz i na zewnątrz. Wszystkie żarówki z allegro od Interlook się przepaliły w ok tydzień. WSZYSTKIE. Wybrałem się osobiście do "sklepledowy.pl", kupiłem i od razu założyłem LEDy wewnątrz + pozycja + tablica. Świecą super. Jak z żywotnością? Dam znać! [emoji106]

239.jpg
240.jpg

Wysłane z HUAWEI P9 lite
Witam. Ja co prawda nie w temacie led ale widząc przód Twojej Belli mam pytanie odnośnie flagi italii, zabezpieczałeś ją czymś ?to cały czas ta sama ? Bo wygląda wzorowo.

Po co bawicie się w żarówki. Kupcie od razu ledy oplowskie. Mam od 3 lat i nic nie miga bo nie ma co.

Masz oryginalne czy te których jest najwięcej na allegro? Bo one świecą mocniej niż wsteczny. A te od sklepledowy.pl nie za mocno, nie za słabo. I do tej pory bezproblemowo.

Pewnie podróby ale mnie nie przeszkadza. Przynajmniej treściwie podświetlają i nie przepalają się :)

Witam. Ja co prawda nie w temacie led ale widząc przód Twojej Belli mam pytanie odnośnie flagi italii, zabezpieczałeś ją czymś ?to cały czas ta sama ? Bo wygląda wzorowo.
Niczym nie jest zabezpieczona, tylko świeżo umyta na zdjęciu. Faktycznie jest nie do zajechania. Zamawialem od Moniki Niemczyk na fb - polecam!

Wysłane z HUAWEI P9 lite

Panowie przepraszam za off topic, macie może kontakt z użytkownikiem PHOENIX ? Widzę, że jest od dawna nie aktywny a może jednak udziela się pod innym loginem, albo numer tel.

Nowe logo czy czarne? Zdania są podzielone...hmm...
295.jpg

Wysłane z HUAWEI P9 lite

Nowy wzór kolor na maskę i klapę bagażnika, a czarno/biały na kierownicę :D

Jak się spisują Twoje Ledy w aucie?
Te co mam teraz ze sklepledowy.pl bez zarzutu!
Z aktualności: bella dostała na dzień kobiet serwis klimatyzacji + ozonowanie (uwaga w tym roku ceny nieźle poszły w górę!).
A na deser trochę błyskotek:

104.jpg

Wysłane z HUAWEI P9 lite

To daj linka ;) też jakiś czas temu zakupiłem czarne znaczki i dekielki na ali

Fcuk... ale one robią robotę :) masz 4x8,5 szerokości?
Niestety sprawdziłem też ceny na allegro... i smutno mi się zrobiło...

Wybitnie siadło. Obadam na żywca chyba dopiero na DBW

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Tak, 4x8,5 z oponami 225/40/19.
Fajny, minimalny naciąg się robi na tych Nexen Nfera Su1 w porównaniu do Nexen N9000.
Nazar zawsze możesz wpaść wcześniej, kolega Many też chce oblukać czym prędzej, żeby w końcu się zdecydować na te "julki" lub 20" "tomasze" :)

Wysłane z HUAWEI P9 lite

Ile masz auto posadzone na glebie ? Kolo wyglada oblednie ! Bo zastanawiam sie jaka oponke wrzucic do siebie przy eibachu -35mm tez mam fele 19/8.5 a u ciebie przy 225/40/19 wyglada naprawde dobrze !

Amortyzatory
Powrót