Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Witam. Ja co prawda nie w temacie led ale widząc przód Twojej Belli mam pytanie odnośnie flagi italii, zabezpieczałeś ją czymś ?to cały czas ta sama ? Bo wygląda wzorowo.Scudetto z Giulii odpuszczam. To był tylko chwilowy pomysł, ale nie napotkałem nic sensownego, a wychodzę z założenia "go big or go home" [emoji6]
Zabrałem się ponownie za wymianę żarówek LED wewnątrz i na zewnątrz. Wszystkie żarówki z allegro od Interlook się przepaliły w ok tydzień. WSZYSTKIE. Wybrałem się osobiście do "sklepledowy.pl", kupiłem i od razu założyłem LEDy wewnątrz + pozycja + tablica. Świecą super. Jak z żywotnością? Dam znać! [emoji106]
![]()
![]()
Wysłane z HUAWEI P9 lite
Po co bawicie się w żarówki. Kupcie od razu ledy oplowskie. Mam od 3 lat i nic nie miga bo nie ma co.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Niczym nie jest zabezpieczona, tylko świeżo umyta na zdjęciu. Faktycznie jest nie do zajechania. Zamawialem od Moniki Niemczyk na fb - polecam!Witam. Ja co prawda nie w temacie led ale widząc przód Twojej Belli mam pytanie odnośnie flagi italii, zabezpieczałeś ją czymś ?to cały czas ta sama ? Bo wygląda wzorowo.
Te co mam teraz ze sklepledowy.pl bez zarzutu!Jak się spisują Twoje Ledy w aucie?
gdzie dopadłeś czarne koniczynki?? tez takie chce :edziahurra:
nie ma jeszcze jednego kompletu ??![]()