[159] Black 159 by Patryczos

Cenka mi opadła. Paaaanie. Ja to lubię takie klimaty :)
Rozumiem, że na śrubach pływających, bo JR10 raczej nie ma rozstawu 5x110? No i daj znać jaki to rozmiar i ET felgi, bo aż się zacząłem zastanawiać nad takimi do siebie. Szukam czegoś na wiosnę.

No i dawaj te foty :)

Jedziesz po bandzie kolego...
Ciekawe jak wyglądają z innej perspektywy?
Pozdrawiam.
- Rafał

csalkiem calkiem
Cenka mi opadła. Paaaanie. Ja to lubię takie klimaty
Widziane na fb : ) kozak!
Jedziesz po bandzie kolego...
grubo... ale plomby w zębach wszystkie wybite
grubo to wyglada
nabrala muskulow

Dzięki za pozytywne opinie i że się podoba. Na chwilę obecną jest to przymiarka dla Japan Racing i sesja Macieja Sułka.
Felgi to faktycznie jak rozkminił Goora Japan Racing jr10, rozmiar 5x112, szerokość 9,5", a opona na naciągu 215/35/18.
Jak zawsze byłem zwolennikiem czarnych/ciemnych felg do czarnych aut to po przymiarce tych felg szczęka mi opadła - srebrne i na dodatek z rantem - jak dla mnie leżą idealnie.
Gleba oczywiście trochę obrobiona w PS bo przy oponie 215/35 i feldze 9,5 prześwit nawet na Eibachach -30/35mm był niefajny.
Koniec gadania, polecam oglądanie :D :
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Załączniki

• 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    66.3 KB · Wyświetleń: 535
  • 3 (1).jpg
    3 (1).jpg
    112.7 KB · Wyświetleń: 633
  • 4 (1).jpg
    4 (1).jpg
    73.8 KB · Wyświetleń: 546
hehe teraz widac na tych zdjeciach ze gleba niemozliwa na nasze drogi ale na tym pierwszym wygladalo bosko

Gwint i szeroka felga kusi :D
Kiedyś już śmigałem na zawiasie w Audi A3 -80mm, ale szło dostać ^%^%$$*^%^*& nawet na liściu :D

Dodano po 13 minutes:

Jest i z boku:
attachment.php

takie tam wyszukane w sieci:
attachment.php

Załączniki

• 6 (2).jpg
    6 (2).jpg
    125.1 KB · Wyświetleń: 568
  • Strona Japan.jpg
    Strona Japan.jpg
    95.3 KB · Wyświetleń: 550
Ostatnia edycja:
Widzę że załapaleś się na sesje od TK ;) widziałem że szukali 9 do fotek ;D fele fajnie siadł;)

Noooo Panie....
W poniedziałek jestem w okolicy, daj nr na PW, muszę podjechać obadać :o

Pięknie się to prezentuje. Dla mnie z każdej strony :)
Niestety do takiego koła pasuje najbardziej lekki naciąg, a tym samym taka gleba jak na tych zdjęciach, bo inaczej nie zrobi takiego wow.

Nie zmienia to faktu, że stwierdziłem, że wzory a'la BBS pasują do 9-tki idealnie i póki co chyba czegoś takiego będę szukał na wiosnę. Dzięki za nadchnienie ;)

PS - Dałoby radę dostać na PW te fotki w rozdziałce co najmniej 1600x ? Szukam nowej tapety :)

Ostatnia edycja:
Auto wygląda bosko na tych felgach :)

Fotki od Maćka spoko, ale widać na kilku zdjęciach bez PS, że gleba by się przydała bo -30 to mało, same felgi i szerokości już całkiem dobre i to mi się bardzo podoba.

Widzę że załapaleś się na sesje od TK widziałem że szukali 9 do fotek ;D fele fajnie siadł
No dokładnie szukali na fb, a że już wcześniej pisałem w tej sprawie z Maćkiem Sułkiem i mamy niedaleko do siebie to udało się cyknąć parę fotek

Jest cudnie, pier$%le kupuje gwint ;D
Hehe ja dopiero co w wakacje założyłem Eibachy Pro Kit, a już też zastanawiam się nad gwintem. Najważniejsze żeby dobrać z odpowiednimi regulacjami żeby z auta nie zrobić deski do prasowania...

W poniedziałek jestem w okolicy, daj nr na PW, muszę podjechać obadać
Bardzo chętnie bym Cię zaprosił, ale felunek jest już gdzie indziej i robi dobre wrażenie, to była sesja dla Japan Racing, choć wygląda to tak obiecująco, że sam zastanawiam sie już na dokładnie takim setupem na przyszły sezon

Niestety do takiego koła pasuje najbardziej lekki naciąg
Zgadza się, ciekawe jakby to wyglądało na oponach 225/45 i przy feldze 9,5? też pewnie byłby naciąg, może równie przyjemny, ale mnie hardcorowy :D

Aj jaj jaj! No jest szał Wygląda obłędnie!
Auto wygląda bosko na tych felgach
same felgi i szerokości już całkiem dobre i to mi się bardzo podoba
Jestem tego samego zdania :D

Amortyzatory
Powrót