Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
csalkiem calkiem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
csalkiem calkiem
Cenka mi opadła. Paaaanie. Ja to lubię takie klimaty
Widziane na fb : ) kozak!
Jedziesz po bandzie kolego...
Świetne!
grubo... ale plomby w zębach wszystkie wybite
grubo to wyglada
nabrala muskulow
No dokładnie szukali na fb, a że już wcześniej pisałem w tej sprawie z Maćkiem Sułkiem i mamy niedaleko do siebie to udało się cyknąć parę fotekWidzę że załapaleś się na sesje od TK widziałem że szukali 9 do fotek ;D fele fajnie siadł
Hehe ja dopiero co w wakacje założyłem Eibachy Pro Kit, a już też zastanawiam się nad gwintem. Najważniejsze żeby dobrać z odpowiednimi regulacjami żeby z auta nie zrobić deski do prasowania...Jest cudnie, pier$%le kupuje gwint ;D
Bardzo chętnie bym Cię zaprosił, ale felunek jest już gdzie indziej i robi dobre wrażenie, to była sesja dla Japan Racing, choć wygląda to tak obiecująco, że sam zastanawiam sie już na dokładnie takim setupem na przyszły sezonW poniedziałek jestem w okolicy, daj nr na PW, muszę podjechać obadać
Zgadza się, ciekawe jakby to wyglądało na oponach 225/45 i przy feldze 9,5? też pewnie byłby naciąg, może równie przyjemny, ale mnie hardcorowyNiestety do takiego koła pasuje najbardziej lekki naciąg
Aj jaj jaj! No jest szał Wygląda obłędnie!
Auto wygląda bosko na tych felgach
Jestem tego samego zdaniasame felgi i szerokości już całkiem dobre i to mi się bardzo podoba