[159] Black 159 by Patryczos

A tak wyglądało by założenie opony w rozmiarze 225/45/18 na felgę 18x9,5:

http://www.youtube.com/watch?v=gkBZ4b910aE

O fuck! Sprzedaję swoje felgi :D i biorę się za Japan Racing JR10 9,5cala hehe a tak wygląda 159 na "standardowych" 18x8cala:
attachment.php

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    127.6 KB · Wyświetleń: 754
no powiem Ci, ze bez porownania.Zarzucaj tamte

No powiem Ci, że rozważam taka ewentualność :D wkręciłem się w te jr10 :) natomiast najpierw musiałbym sprzedać Borbety lv5 widoczne na zdjęciu powyżej, bo kobieta by mnie do domu nie wpuściła hehe
W sumie mógłbym je wystawić w komplecie z pierścieniami centrującymi i dystansami przykręcanymi 22mm (jeszcze nie założonymi) :) stworzyłby się nowy, ciekawy projekt

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    69.7 KB · Wyświetleń: 575
  • 5 (1).jpg
    5 (1).jpg
    145.8 KB · Wyświetleń: 588
  • 6 (1).jpg
    6 (1).jpg
    83.4 KB · Wyświetleń: 576
ale jak kupisz takie fele to musisz cos z wydechem zrobic
bo sie proporcje nie zgadzaja wyglada jakby miala duze jadra a maelgo ptaszka ;p

II zlot Alfa Romeo Górny Śląsk:
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC09272.jpg
    DSC09272.jpg
    95.8 KB · Wyświetleń: 563
  • DSC09274.jpg
    DSC09274.jpg
    86.2 KB · Wyświetleń: 558
  • DSC09296.jpg
    DSC09296.jpg
    66.5 KB · Wyświetleń: 558
  • DSC09304.jpg
    DSC09304.jpg
    72 KB · Wyświetleń: 546
  • DSC09370.jpg
    DSC09370.jpg
    70.6 KB · Wyświetleń: 532
  • DSC09371.jpg
    DSC09371.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 535
Dziś wpadł taki gadżet:
attachment.php

Załączniki

• DSC09433.jpg
    DSC09433.jpg
    93.9 KB · Wyświetleń: 490
Miałem ten zapach, bo wyczytałem, że wytrzymuje długo i dobre zapachy. U mnie wytrzymał może z tydzień, potem już niestety nie był wyczuwalny.

Sprzedawca mówił o 3-6 miesiącach. Od razu wydawało mi się to bujdą, bo na opakowaniu pisze 60 dni w zależności jak mocno się go "otworzy". Ale jak za 15zł i miało by to wytrzymać faktycznie z miesiąc to i tak będę zadowolony :)

Mam wisienkę. Jest tak intensywna, że nawet jak się uchyli minimalnie 'lufcik' to aż głowa boli. A zapach przynajmniej u mnie się utrzymuje 3 miesiące i ciągle czuć. Znam osobę, która jeździ już z wisienką więcej niż rok i dalej czuć zapach wchodząc do auta :) Także Proxim trochę dziwne to co piszesz. Co prawda miałem też 2 zapach - mango i od otwarcia pachniał bardzo słabo i właśnie zapach utrzymał się właśnie ok. tydzień-dwa.

Bo znajdują się na rynku podróbki tych zapachów, oryginał potrafi działać bardzo długo.

P.S U mnie wisienka po 0.5 roku jazdy w samochodzie, wylądowała w WC i nadal daje zapach :P

Moim zdaniem na czarnych felgach wygląda o niebo lepiej:)

Zmianowy a gdzie ten zapach w wawie można dostac:) a i na czarnych faktycznie super wyglada;) bo w sumie mam prawie takie same:)

Ja kupowałem na stoisku TuningKingz na Last Call w Dabrowie Gorniczej, ale mają je też dostępne na swojej stronie w cenie 15.90zł + kw.
Co do felunku to dzięki panowie, mnie też bardziej podoba się na ciemnych, a dokładnie to antracyt. Choć po głowie chodzi mi coś szerszego typu 9-9.5". Tylko, że w nie dużo zainwestowalem (śruby rozwiercone do M14, śruby pływające + pierścienie, a w szafie jeszcze leżą dystanse 22mm i czekają na założenie)

To chyba się wybiorę. Jak chcesz dejon to ci coś mogę wziąć jak masz daleko ;) A później sobie wieczorkiem odbierzesz ode mnie.
Te zapachy są świetne a jak widzę to i o zapachu perfum mają :) (zapach o zapachu perfum :D )

A jak chcesz jechać sam to mi podrzuć po drodze :D

Amortyzatory
Powrót