MaRcCo
Nowy
nasze forum już działa od kilku dobrych lat tylko teraz coś się dzieje że ono nie działa. Jak uda się nam rozwiązać problem to zapraszam www.forum.pkar.pl
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dobra a jakie tu masz dobre sklepy z częściami do Alfy, albo warsztaty. Wczoraj rozwaliła mi się Alfa w Białymstoku- awaria wyglądała takA czemu to koledzy i koleżanki z Białego nie mają swojego forum.? Teren spory, alfistów nie mało. Można zrobić reklamę , pozyskać kilku dobrych/pewnych dostawców części i startować. Utworzenie forum jest proste (np kuenena), a opłaty za domenę i serwer, to też nie wielkie pieniądza. Gdyby w Łomży jeździło więcej AR to pewnie forum już by było.

tj wspomniał MarcCo forum cały czas istnieje i to już od dawna, aktualnie mamy problemy (od 2 tyg.) ale w piątek podejmiemy "radykalne" działania żeby już nigdy więcej taka sytuacja się nie powtórzyła.A czemu to koledzy i koleżanki z Białego nie mają swojego forum.? Teren spory, alfistów nie mało. Można zrobić reklamę , pozyskać kilku dobrych/pewnych dostawców części i startować. Utworzenie forum jest proste (np kuenena), a opłaty za domenę i serwer, to też nie wielkie pieniądza. Gdyby w Łomży jeździło więcej AR to pewnie forum już by było.
w Bstoku też znajdzie się pare fajnych parkingówNo ja w lomzy mam sklep ze prawie wszystko dostane do swojej belli i to w cenach prawie z allegro
No teraz Panie i Panowie mamy fajne miejsce na spoty w lomzy.
Nowiutki parking w galerii Veneda
Może cos zorganizujemy????
Kylo1986 nie odbierz mnie źle, ale osobiście nie rozumiem jak można wieźć auto na lawecie ponad 100-ileś tam kilometrów z powodu awarii poduszki... Co do dobrych sklepów, to w dzisiejszych czasach nie musimy opierać się na sklepach stacjonarnych. W Łomży mogę wskazać co najmniej trzy miejsca, w których zamówione części (równie do AR) odebrać można w ciągu kilku, max kilkunastu godzin. W 2006 roku na nowe części do skrzyni biegów Transita czekałem ponad miesiąc![]()
Wydaje mi się, że wymienić poduszkę potrafi każdy mechanik - ja w swoich samochodach robię wszystkowole zapłacić za lawetę niż żeby ktoś się zawodu na moim samochodzie uczył
nasze forum już działa od kilku dobrych lat tylko teraz coś się dzieje że ono nie działa. Jak uda się nam rozwiązać problem to zapraszam www.forum.pkar.pl