• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Białystok spotkanie

Ja jak się wybiorę to po połowie kwietnia, chociaż co tydzień jestem w Białymstoku, jakby ktoś się nudził 2, albo 9...

spot: piatek, godz. 19:00, parking Galeria Zielone Wzgórza przy wejściu na tor kartingowy - Zapraszamy ;)!

siemka mam pytanko czy ktos z forum przyjeżdza na spoty np z kompem (lapkiem) zeby podłaczyc alfe pod kapa i ja po sprawdzac np mapy ustawic i te sprawy??

czasami ktos wezmie ale to zazwyczaj na prosbe :) zaloguj sie na www.forum.pkar.pl (jak zacznie znowu niedlugo dzialac) i tam popytasz

oki dzieki bom i własnie na tym zalezy bo autko nie wiadomo kiedy miała robione opdłaczenie i ustawianie tego wyszystkiego

Co ty chcesz ustawiać???????????
Mapy gazu można jak masz co do benzyny to już inna bajka

ogólnie chciałbym po sprawdzac wszystko na kapie i jesli byy sie dało to ogarnac gaz bo mi za bardzo muli na gazie jesli by to nie był duzy problem

Z gazem to musisz do kogoś kto się zna podskoczyć, ja po tym jak widzę na oczy że każdy gazownik nawet dobry, pierwszą rzeczą jaką robi po innym to kasuje ustawienia wcześniejszego, zamiast użyć ich do poprawnego ustawienia (korekty po ciśnieniu, temperaturze i po obrotach), dlatego sam zaczynam trenować, ale jestem za cienki jak na razie.
W białym jak chcesz żeby ci to ogarnęli skocz do firmy A.M.F na Zaciszu

kurcze no to lipa troszke mam około 50 koło siebie gazownika ale chciałbym sie przekonac co wy byscie mi poradzili i wgl bo na gazie nie dam rady jezdzic prawie to znaczy na ostrycjhobrotach idzie ale na 5 biegu schodze do 80 km i tu sie zaczyna szarpanie strzelanie itp

Moge Ci polecic firme Alex w kleosinie jesli chodzi o gaz. Podjedz spytaj sie mysle ze to najprostsze wyjscie.

dobra dzieki za info jak bede miał cos to załatwienia w białym to napewno tam zajade i zapytam . t

kurcze no to lipa troszke mam około 50 koło siebie gazownika ale chciałbym sie przekonac co wy byscie mi poradzili i wgl bo na gazie nie dam rady jezdzic prawie to znaczy na ostrycjhobrotach idzie ale na 5 biegu schodze do 80 km i tu sie zaczyna szarpanie strzelanie itp

w sumie sam teraz zyje w Holandii , ale w bialym mam kumatego koleszke który montuje instalacje w AC w bialymstoku , cos to chetnie podradzi mysle co i jak, w razie cos pisz na priv to sie dogadamy

w sumie sam teraz zyje w Holandii , ale w bialym mam kumatego koleszke który montuje instalacje w AC w bialymstoku , cos to chetnie podradzi mysle co i jak, w razie cos pisz na priv to sie dogadamy

dobra dzieki jak cos to bede pisac dzisiaj zmieniam swiece moze to rozwiaze mój problem z szarpaniem i wgl jak cos to sie odezwe napewno

Panowie i panie,tak sie składa ,iż jutro będe w Białymstoku około godziny 15.Może ma ktoś chęc na spotkanie ?

słuchajcie ja chce cos zorganizowac w centrum europy a mianowicie w Suchowoli 60 km od białego i 30 od Augóstowa ktos sie pisze ?? chciaz raz w centrum europy bysmmy sie spotkali;d

Amortyzatory
Powrót