Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
kurcze no to lipa troszke mam około 50 koło siebie gazownika ale chciałbym sie przekonac co wy byscie mi poradzili i wgl bo na gazie nie dam rady jezdzic prawie to znaczy na ostrycjhobrotach idzie ale na 5 biegu schodze do 80 km i tu sie zaczyna szarpanie strzelanie itp
w sumie sam teraz zyje w Holandii , ale w bialym mam kumatego koleszke który montuje instalacje w AC w bialymstoku , cos to chetnie podradzi mysle co i jak, w razie cos pisz na priv to sie dogadamy
słuchajcie ja chce cos zorganizowac w centrum europy a mianowicie w Suchowoli 60 km od białego i 30 od Augóstowa ktos sie pisze ?? chciaz raz w centrum europy bysmmy sie spotkali;d