• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Białystok spotkanie

w sumie sam teraz zyje w Holandii , ale w bialym mam kumatego koleszke który montuje instalacje w AC w bialymstoku , cos to chetnie podradzi mysle co i jak, w razie cos pisz na priv to sie dogadamy

W Niedziele u niego byłem, koleś naprawdę kumaty.
Już nie muszę jechać bo Alfa została zniszczona, a kolejna będzie pewnie w JTD, jak jakąś sensowna znajdę, bo na razie kaszana w poszukiwaniach

W weekend jest problem z czasem by się spotkać na spocie. Swoją drogą muszę się pochwalić: Bella zwiedziła Litwę, i nic a nic nie kaprysiła!:)

czyzby user adas z forum punto ? ;)

Tak, tak Adas z forum fiata punto. Ale no... i z forum Fiata Punto i z forum Alfy Romeo. Mam oba, oba są cudne:). Na długi weekend planuję wypad, ale może nie na Litwę jak w weekend Majowy, ale tak może hmm Mazury jutro będzie decyzja i jazda!:)

Poniedziałek 10.06.2013 g. 19:00 Spot organizacyjny dotyczący sobotniego grilla obecność obowiązkowa miejsce spotu: Parking obok pałacu Branickich naprzeciwko Doner Kebabu

Wszystkich chętnych na zorganizowanie czegoś grubego zapraszam na spot piątkowy 23.08.2013 godzina 19:00 parking na przeciwko Doner Kebabu

W takim razie zapraszamy na grupę PKARu na Facebooku - informacje tam są cały czas, podobnie na forum pkar.pl.
Klubowicze, którzy często bywają na spotach są dodatkowo informowani SMSem :)

Sam mieszkając w Białym od paru miesięcy stwierdzam że alfy na ulicach chyba wyginęły ;P

Siema od niedawna jestem w posiadaniu alfy i przeglądam trochę forum i jak zwykle wdziale PODLASIE jest cisza....Niezależnie jakie auto wcześniej nie miałem

Byłem dzisiaj na giełdzie swoją alfa lecz tylko przyjechałem zobaczyć coś tam się dzieje ale dzisiaj to była porażka

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót