Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Kolega który napisał o istnieniu Podlaskiego Klubu Alfa Romeo poprosił o pomoc w niedziele 12.09.10 od godziny 16 do 20 będzie Impreza charytatywna na Węglówce i chciałby żebyśmy siępokazali i nawet jakoś wsparli całą impreze mam nadzieje że kilku chętnych się znajdzie. Wiecej info na http://www.forum.pkar.pl
Wpadajcie na spota 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
w niedziele jest spontan spot godzina 17 w galerii zielona wzgorza obok toru kartingowego chcemy zrobic wywyscig na gokartach mam nadzieje ze troche nas zjedzie
Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.
Witam Kolegow z Białegostoku, Ełk i okolice zapraszają na II SPOT Alfamaniaków z Warmiii i Mazur
Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina -17.00
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP
Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne
siemanko ja mieszkam 60 km od Białego ;P i mam 145 ful seria he jak byscie coś organizowali jakiś zlot czy coś he to jak bym miał jak to bym przyjechał hehe
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.