• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Białystok spotkanie

koledzy z bialego siedza na www.pkar.pl
Jak chcesz sie zalapac do nich na spota to tam zagladaj na forum .
pozdro :)

piątek 27.04.2012 godzina 20:00 miejsce jak zwykle wiosną i latem zatoczka naprzeciwko Donner Kebabu ul. Kilinskiego

Siemanko. Pomyślałem że jako w rodzinie ma zagościć 156'tka 115ps wypadało by się przywitać wśród Podlasiaków. Jako że jestem również na forum vw-passat.pl to i nie zaszkodzi po obcować z "alfaholikami" ;) dobre 3 lata temu miała zagościć właśnie 166'tka w 2.4JTD ale nie wyszło i teraz trafił się ciekawy okaz i mus to zmienić. :D

Konto musi chyba ktoś aktywować i to trochę trwa z tego co pamiętam

Wlasnie administrator zaakceptowal, na maila dostalem link z aktywacja lecz on nie dziala. Każe mi sie zalogowac i jest napisane : konto wymaga aktywacji

Ja nie mam jeszcze dostępu do aktywacji nowych użytkowników, ale chyba trzeba to zmienić

Witam, jestem nowy na forum, mam na imię Adam, od dwóch dni jestem posiadczem drugiego włocha, mianowice Alfa Romeo 156 Sport Wagon 1.9 JTD. Samochód nabyłem zadbany i wiadomo, jestem zadowolony, przynajmniej póki co :)

Odgrzebuję temat i proponuję zorganizować spocik w Białymstoku.

spotykamy się co dwa tygodnie w piątki następny spot zapowiada się 8.03.2013 godzina 19 parking Galerii Zielone Wzgórza obok toru kartingowego
Zapraszamy

Ja już ostatnio z tego zamieszania zacząłem robić forum zastępcze, ale jak się naprawiło to wszystko wywaliłem :P
Znowu zostaliśmy z niczym.

A czemu to koledzy i koleżanki z Białego nie mają swojego forum.? Teren spory, alfistów nie mało. Można zrobić reklamę , pozyskać kilku dobrych/pewnych dostawców części i startować. Utworzenie forum jest proste (np kuenena), a opłaty za domenę i serwer, to też nie wielkie pieniądza. Gdyby w Łomży jeździło więcej AR to pewnie forum już by było.

Amortyzatory
Powrót