• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] biały Blackline III

Malina :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Świetne fotki:) obie są piękne ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

kolejny zamach na GT :D tym razem jednak malutki ;)
pan z Leksia zmieniał pas z lewego na prawy... Leksio pogniótł sobie błotnik
a GT ma rysy na błotniku i minimalnie na zderzaku + odprysk na feldze

xx (1).jpg xx (2).jpg xx (3).jpg xx (4).jpg

ubezpieczenie Leksia zostało uruchomione

liczba zdarzeń drogowych po przemalowaniu na biały kolor drastycznie wzrosła. musi się bardzo podobać innym uczestnikom ruchu :D

liczba zdarzeń drogowych po przemalowaniu na biały kolor drastycznie wzrosła. musi się bardzo podobać innym uczestnikom ruchu :D

Nie pisz takich rzeczy :D bo moja też w bieli :P
Piękna biała GT Marcinie :) a te dodatki to musze u siebie zastosować :D

liczba zdarzeń drogowych po przemalowaniu na biały kolor drastycznie wzrosła. musi się bardzo podobać innym uczestnikom ruchu
Mają nadzieje, że jak się przytulą to trochę na nich przejdzie albo wyznają podejście na sąsiada, ja nie moge mieć to on też miał nie będzie :P

Dobrze, że się tylko tak skończyło ja miałem taką samą sytacje moja byłą 156. Zaraz po umyciu jak w drziwach zrobiło się lustro to jeden z użytkowników Vag też się przytulił:) rysa po całej długości boku

Strasznego pecha masz :/ Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

naprawa włącznika grzania tyłka fotel kierowcy, słaby styk na pierwszym pinie, wywalona wtyczka i polutowane na stałe

kontrola stanu zanieczyszczenia EGR, stan licznika 80800km, blaszka jeździ od stanu licznika 26000km,
głównie miasto i krótkie odcinki, moim zdaniem mało zawalony, wyczyszczony i założony z powrotem

po demontażu wyglądał tak :

1.jpg2.jpg3.jpg

ciepły dzień, pogoda idealna na spota ...a że nie wypada przykurzonym to pełny pakiet z woskiem ;)

155.jpg

156.jpg

157.jpg

158.jpg

159.jpg

160.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    57.8 KB · Wyświetleń: 35
rzeczywiście kolego... chyba z zazdrości Ci ją pukają regularnie co jakiś czas...

a tak poza tym piękna sztuka :)

Ładne to:) białe i 18steczki… to najważniejszy mod u mnie, czyli koła. Na razie czekam na zamontowanie koniczynek na słupku z tyłu.. tak odgapiam, bez dwóch zdań fajnie to wygląda:)

Jak montowałeś breloczek? Klej, taśma dwustronna?Plik_000-3.jpg

Amortyzatory
Powrót