[GT] biały Blackline III

serwis tylko sprzedał nowe części, lakierował mój lakiernik, ten sam który zajmował się zmianą koloru
w ramach mojego lenistwa zwolniłem go z części prac - nie pozwalam nikomu ani rozbierać ani składać tego auta
podobnie jak myć, woskować itp - jak mam lenia to robię 5h mycia :)

...wycena kosztorysowa była niemal 3x niższa niż koszt naprawy na faktury, serio nie mam czasu ani chęci dyskutować
z ubezpieczycielem żeby mi został tysiąc czy dwa, są faktury - jest OK, płacą bez zmrużenia okiem

nie wspomniałem o tuningu :D nakładki śrub do kół pochodzą z nowej Octavii, pasowały mi kolorem do zacisków :D

to zle zrozumiałem :)takto jak ble jak wycenili to tez odałbym do naprawy do serwisu:))

Marcins - leń :P

to było dobre :sarcastic:

"młodzież" nie zna :-)

nie wiem

wiem , że nie Ty
nie Ty względem autka

opozycjonista powiedz mi czy lampka wewnętrzna z Giuliett'y pasuje P&P czy trzeba coś przerabiać?

z tego co pamiętam była minimalnie za luźna do otworu w podsufitce - dokleiłem do lampki jakieś podkładki pogrubiające z jednej strony z 1mm może 2
wtyczka oświetlenia głównego - PP
mikrofon - nie podłączałem bo nie mam do czego
ledy - dorobiłem zasilanie z głównej wtyczki lampki z plusa po stacyjce

chromowana ramka - wydaje mi się że miałem ją z jeszcze jakiejś innej lampki od 147 albo 156

koledzy na forum sporo całych czesci mają i pakują paczki ładnie:)),tak czy tak i tak na rachunki robiłes to wszystko jedno ci było nowe lepsze:)skoro nie ty za to płaciłes:)

Jednak znalezienie lampy z ksenonem z wersji BL w odpowiednim stanie to nie jest prosta sprawa. A tak jest nowa i nie trzeba tracić dodatkowego czasu na szarpie się z ubezpieczycielem sprawcy.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

jakbym musiał to kupiłbym zwykłą i pomalował ramkę, nie jest to problem
tylko po co?
na kosztorys nie naprawiłbym auta nawet na częściach używanych a nawet jeśli straciłbym sporo czasu
na fakturę - nie widzę różnicy czy lampa kosztuje xzł czy 4300zł (tyle zapłaciłem po rabacie, cena dla klienta z ulicy 6020zł brutto) skoro ubezpieczyciel oddał 100% faktur :)

podkreślam jeszcze raz - producenci samochodów funkcjonują także dzięki sprzedaży części, kupuję nowe oryginały - daję zarobić firmie AR :)

Amortyzatory
Powrót