• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] biały Blackline III

@szkodnik > pewnie że tak, dlatego jak byłem młody to miałem czerwoną :D
btw, masz czerwony przedzmianowy czy ten nowszy ? nigdy nie widziałem na żywo GT w tej nowszej czerwieni :/
ale Q2 to już chyba ten nowy odcień

moja była, jak widzisz nawet skóry identyczne ...auto jest nadal na tym forum

186243-bialy_blackline_iii-12a.jpg

186244-bialy_blackline_iii-7a.jpg

Załączniki

• 12a.jpg
    12a.jpg
    338.5 KB · Wyświetleń: 375
  • 7a.jpg
    7a.jpg
    267.8 KB · Wyświetleń: 375
Ostatnia edycja:
Nie widziałem tej białej w Łodzi będę wypatrywał :D muszę w końcu wybrać się na spota i zobaczyć na żywo ;)

130 B/B z tego co pamiętam, ten nowy 129 bardziej mi się podoba, z satynowymi dodatkami dobrze odmłodzili model

tym kolorem umnie pokrywe silnika malowałem ten plastik:))to 1 warstwa to jak pomarancz,a w pojemniku krew:))dopiero nastepne efekt dały

mi w tym kolorze została... lodówka samochodowa by Pininfarina ;)
miałem zdjęcia ale je wcięło, jak zrobię przy okazji to wrzucę

Moje GT tez czerwone. A dlaczego ? Bo czerwone sa najszybsze [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dobra fura :) podoba mi się :) choć skóry jasne zamieniłbym na kontrastowe czarne np.

A ja bym w niej nic nie zmieniła, bo ten środek jest boski.... Nie podobały mi się nigdy białe auta, a już GT na 100% nie.. Przyznam jednak, ze to podoba mi się bardzo.

W bieli jej zdecydowanie bardziej do twarzy ! :) Białe auta są piękne, szkoda, że 166 nie miała tej bieli, którą pomalowana jest Twoja Bella..

GT tez pierwotnie nie miało tego lakieru. Ale kolega opozycjonista wykonał kawał dobrej roboty i dzięki temu możemy podziwiać białego Gt'eka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ostatnia edycja:
GT tez pierwotnie nie miało tego lakieru. Ale kolega opozycjonista wykonał kawał dobrej roboty i dzięki temu możemy podziwiać białego Gt'eka.

...ale miały inny fabryczny biały pastelowy, 296 bianco ghiaccio ;)
na moim aucie jest inny lakier, też pastelowy, nie chciałem ani perły ani metalik, obejrzałem ze 30 białych aut zanim wybrałem lakier,
także wystawiając z salonów na światło dzienne, niezła zabawa ;)

przykład GT w fabrycznej bieli jest chocby na wikipedii :
https://pl.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_GT
...i nie jest to mój egzemplarz ;)

Wesołych Świąt dla wszystkich Alfisti :)

Amortyzatory
Powrót