[GT] biały Blackline III

Nie wiem czy to Twoja gt mijałem w Pabianicach (stała zaparkowana, nie pamiętam dokładnie gdzie), ale mało co nie rozbiłbym swojej przez to wgapianie. Biały kolor to jeden kosmos, ale w połączeniu z tymi felgami...

w ramach przedświątecznych porządków trafiłem na zakopany w schowku gadżet z czasów czerwonego GT ;)
lodówka projektu Pininfarina, w oryginale była granatowa, kiedyś ją przemalowałem na 130BB
chyba czas pomyśleć o jej remoncie, biały lakier bardziej by pasował a i znaczek GT z folii odkleja się w rogu ;)

lodówka.jpg

a w oryginale wyglądała tak :

41HCwijRPgL.jpg

Dobry bajer ;)
Zapewno słono kosztował. Ale fajna sprawa taka lodóweczka.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

właśnie nie, dawali to kiedyś za punkty w którejś z sieci stacji, nie pamiętam której
pół roku tankowania i się uzbierało ;)
na ebay można trafić nawet za 30 euro

opozycjonista co ty używasz ze ta twoja piękność tak sie świeci ?
wiem ze za reklamę Ci nie płaca ale podziel sie :)

Piękne auto. Mocno spersonalizowane.

Przeczytałem cały wątek, ale nie znalazłem zbyt dużo o wnętrzu Twojej Belli.
Czy możesz wrzucić kilka fotek?

edit: znalazłem na Twoim blogu zdjęcia wnętrza:).

Ostatnia edycja:
montuj do auta na stale :D w GT w bagazniku chyba gniazdo jest więc spoko :D hiehie

opozycjonista co ty używasz ze ta twoja piękność tak sie świeci ?
wiem ze za reklamę Ci nie płaca ale podziel sie :)

nic specjalnego, Collinite 476S
auto nigdy nie widzi myjni, przy mocnym zabrudzeniu jest opłukiwane wodą z karchera, nigdy chemia bezdotykowa - jeśli już to szampon z woskiem
zestaw szmatek i 3-4 godziny wolnego czasu na umycie auta ...woskowane są też felgi dzięki czemu myje się je czystą wodą
zawsze dokładnie wycierane do sucha

- - - Updated - - -

znalazłem na Twoim blogu zdjęcia wnętrza:).

to nie mój blog, prowadzi go Maciek znany też jako Vaselinho, ja mu tylko czasami załatwię jakieś auto do zdjęć

nic specjalnego, Collinite 476S
auto nigdy nie widzi myjni, przy mocnym zabrudzeniu jest opłukiwane wodą z karchera, nigdy chemia bezdotykowa - jeśli już to szampon z woskiem
zestaw szmatek i 3-4 godziny wolnego czasu na umycie auta ...woskowane są też felgi dzięki czemu myje się je czystą wodą
zawsze dokładnie wycierane do sucha

Gdzie moje maniery, dzięki:beer:

niedzielny spocik w Łodzi, 5xGT w jednym miejscu, słoneczko, fajnie :)

73.jpg

98.jpg

100.jpg

101.jpg

106.jpg

na przedostatnim widzę pyłek nad prawą lampą w zderzaku, coś się przykleiło po drodze ;)

Szczerze i zupełnie bez zbędnej wazeliny... najładniejsze auto na spocie :)
Ostatnio coraz bardziej podobają mi się GT.

odkąd pamiętam to auta Marcina zawsze były zjawiskowe. w sumie to też z tego powodu się w ogóle poznaliśmy :D

Potwierdzam. Wygląda pięknie i pare fajnych smaczków można zauważyć ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Białe jest piękne, przyjemnie się na to patrzy...

miałem kiedyś stilo w białej perle + felgi - za namową kobitki dałem w białą perłę również (felgun od abartha)...

pierwszy szybszy przejazd po obwodnicy i samochód uwalony...+ pył z klocków :)

Amortyzatory
Powrót